Eyeliner

15 artiklar

per sida
 • GOSH

  Matte Eye Liner - 001 Dover White
  Så lågt som 139,00 kr
  Rating:
  98%
 • GOSH

  Intense Eye Liner Pen - 01 Black
  Så lågt som 129,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Xtreme Liquid Gel Eye Liner - 001 Black
  Så lågt som 129,95 kr
  Rating:
  80%
 • GOSH

  3in1 Hybrid Eyes - 001 Sand
  Så lågt som 179,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Metal Eyes - 001 Hematite
  Så lågt som 139,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Kohl/Eye Liner - 005 Nude
  Så lågt som 99,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Woody Eye Liner - 001 Ebony Black
  Så lågt som 109,95 kr
 • GOSH

  Infinity Eye Liner - 002 Carbon Black
  Så lågt som 129,95 kr
  Rating:
  80%
 • GOSH

  24H Pro Liner - 001 Black
  Så lågt som 139,95 kr
 • GOSH

  Slanted Pro Liner - 002 Matt Black
  Så lågt som 139,95 kr
 • GOSH

  Hybrid Liner & Shadow - 002 Brown
  Så lågt som 129,95 kr
  Rating:
  80%
 • GOSH

  Eye Liner Pen (Liquid) - Black
  Så lågt som 109,95 kr
  Rating:
  100%
 • 15 artiklar

  per sida
  Loading...
  Filter
  [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"row","id":"c5nvloq","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"column","id":"qjx1pn8","elements":[{"content":"

  Bra eyeliner

  \n

  En eyeliner är en sminkprodukt du kan använda dig av för att få en snygg inramning av dina ögon. Eyeliners finns som gel, kaka och i hylsa som en slags tuschpenna kan man säga. Den skiljer sig mot kajalen, som är en form av penna, oftast i trä, med ett stift som är ett slags fett med färgpigment. En annan sak som skiljer dem båda åt är att en eyeliner applicerar du efter din ögonskugga, din kajal före.

  \n

  Att lägga eyeliner är snyggt, men det kan krävas en del övning för att få till det på bra sätt. Du kan välja att lägga den bara på ögonlocken, eller dra ut den, så att du får som en vinge på varje sida. För att enklare veta var du ska lägga din eyeliner, markera först med en kajalpenna. Den gör även att du slipper få vita luckor mellan fransarna.

  \n

  Att använda eyeliner

  \n

  När det gäller eyeliner makeup, så gäller det att testa dig fram vad som fungerar för dig. Det är lite av en konst att kunna applicera en eyeliner. Det du behöver göra först, det är att välja bästa eyeliner för dig. Det finns ju en del olika varianter. Mjukare former får du av en geleyeliner. En flytande eyeliner gör det dock lättare att kunna måla raka samt tydligare linjer. Ett tips för att få linjerna raka, det är att du lutar din armbåge mot ett bord, så att du har en stadig hand. Se sedan till att ha lagom fart då du applicerar. Gör du för sakta, så kommer det bli darriga linjer. Applicera antingen i flera korta drag, eller med ett enda långt drag.

  \n

  Hitta bästa eyeliner för dig

  \n

  För att hitta bästa eyeliner, så är det bra att fundera på hur du vill att den ska se ut. Har du spänstig hud kring ögonen och vill ha en extremt rak linje, så är en blöt eyeliner det bästa valet. Har du lite mer rynkor, eller vill ha en suddigare linje, så är det bättre med en penna. Det finns även olika egenskaper på eyeliners så som vattenresistenta, kohlpennor och inlinerpennor.

  \n

  Det finns även många olika färger att välja på, så utöver svart så finns det glitter eyeliner, samt så klart en massa andra färger. Bland annat finns det blåa, gula, orange och så vidare.

  \n

  Om du är en van användare av eyeliner, så kan du välja den variant som är som en lös pensel som doppas i färg för att sedan applicera.

  \n

  När det kommer till appliceringen av din eyeliner så är det bra att öva, flera gånger om. Se till att testa dig fram, prova på olika former så väl som testa att göra vingar eller andra varianter. Det för att hitta en look du trivs med!

  \n

  Hur målar jag en eyeliner?

  \n

  För att få till en bra eyeliner, så kan det vara smart att grunda med en primer på ögonlocken. En eyeliner är känslig mot fukt, så det gäller att det är en torr yta du applicerar på. Du kan måla på fri hand, men enklast är det att först rita dit en linje med hjälp av en kajalpenna. Du kan sedan själv välja om du vill börja inifrån och ut eller tvärtom.

  \n

  Kan man tatuera eyeliner?

  \n

  Det går alldeles utmärkt att tatuera in din eyeliner om du vill det. Den vanligaste orsaken till att man väljer att göra det, är att man har en allergi, eller att man har en aktiv livsstil. Det kan även vara för att man börjar se sämre och har svårt att se att sminka sig. En kosmetisk tatuering av detta slag brukar hålla upp till 5 år, men kan behöva fyllas på under denna tid.

  \n

  Vad är det för skillnad på eyeliner och kajalpenna?

  \n

  Det är inte alltid lätt att veta vad som är vad, särskilt inte eftersom man på engelska gärna kallar kajal för eyeliner. Här i Sverige är det också vanligt att använda båda orden för båda delarna. Dock är det så att en kajalpenna, det är en penna i fast form. En eyeliner däremot är ofta flytande. Den kan även vara i kakform eller gelbaserad. Så titta noga på vad det är du köper, så att du får rätt!

  \n

   

  \n","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"text","id":"ym8v0f7","history":false}]}]}],"pid":"d5hdgt6wah7t"}[/mgz_pagebuilder]