Ögonbrynspenna

5 artiklar

per sida
 • GOSH

  Brow Shape & Fill - 001 Brown
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Eye Brow Pencil - 01 Brown
  Så lågt som 119,00 kr
  Rating:
  91%
 • GOSH

  Brow Pen - 001 Brown
  Så lågt som 139,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Ultra Thin Brow Pencil - 001 Brown
  Så lågt som 139,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Brow Hair Stroke - 001 Brown
  Så lågt som 139,95 kr
  Rating:
  90%
 • 5 artiklar

  per sida
  Loading...
  Filter

  Eyeliner penna / kajalpenna

  Kajalpenna eller en eyliner penna, vad är skillnaden och behöver man ha båda? En kajalpenna heter eyliner på engelska. I Sverige är det vanligt att man använder sig av båda orden, men generellt är det så att en eyeliner penna eller en eyeliner pencil är ofta i flytande form medan en kajalpenna är en penna i fast form.  En kajalpenna används även ofta för att markera ögonen. En eyeliner kan även finnas i kakform eller vara gelbaserad. Det går att först använda dig av en kajal för att markera upp och sedan lägga på eyliner ovanpå detta, på dina ögonlock.

  Kajalpenna eller eyliner?

  En kajalpenna är en vaxbaserad mjuk ögonpenna. Den har olika texturer beroende på vilken variant du väljer. Det finns varianter så som kohlpenna, inlinerpenna eller vattenresistent penna så väl som flera andra varianter. Det bästa du kan göra för att hitta rätt är att testa dig fram helt enkelt. Om du vill ha en eyliner så finns dessa ofta i flytande form med en pensel. Sedan finns det även de varianter som är i vattenfast, gel-baserad och i kakform. De kommer även i en mängd olika färger, alltså inte bara i svart.

  Det är inte fel att ha lite olika kajalpennor och eyliners hemma. Du kan till exempel använda en ljusare kajal på insidan av den nedre fransraden för att få en öppnare och klarare blick. Du som hellre vill ha en intensiv look, du kan då applicera en mörk kajalpenna på insidan av både övre och nedre fransraden. Annars är en klassisk look att ha en eyliner med vinge som det kallas.

  Hitta rätt eyliner eller kajal hos GOSH

  Här hos oss på GOSH finns det ett stort utbud av eyliners och kajalpennor. Varför inte passa på att klicka hem flera olika varianter? GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag med ett brett produktsortiment. Det gör att du hittar inte bara eyliner penna och kajalpenna, utan det mesta inom smink här. Vi har även det mesta inom parfymer, dofter, kroppsvård samt sminkverktyg. Våra produkter hittar du idag i fler än 80 länder. Vi tillverkar de allra flesta produkterna i Danmark. Om du handlar hos något hos oss så får du fri frakt när du köper över 349 kronor. Vi har även fria returer om du vill skicka tillbaka något. Vi erbjuder ett stort utbud av produkter inom flera olika kategorier och har många olika märken.