[mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"row","id":"vgt24aa","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","type":"column","id":"df7epeo","elements":[{"content":"

Eye primer

\n

För en hållbar sminkning så krävs det att du gör en bra grund. En bra sak att använda är eye primer eller ögonprimer. Den bör alltid användas under din ögonskugga. Därmed kallas den även ibland för eyeshadow primer. Med en primer för ögon så får du en ögonsminkning som håller hela dagen så väl som att det ger dig en jämn grund. Man applicerar en ögonprimer på hela ögonlocket och det före resterande bas och ögonskugga. Fördelen med en eye primer är då att ögonskuggan inte kommer att vecka sig eller läggas under ögonen som det annars riskerar att göra. En primer för ögonen ger dig även bättre lyster på ögonskuggorna.

\n

Hur applicerar jag en ögonprimer?

\n

Det är inte alls särskilt svårt att applicera en ögonprimer eller eye primer. Det är lika lätt som att lägga på en foundation eller en ansiktskräm. Du kan välja att använda dig av dina fingrar eller en sminkborste. Om du använder händerna, se till att de rena och torra innan. Eftersom en eye primer är utan färg så kan den användas under alla typer och färger på ögonskugga. Det är ett måste att applicera den före din basmakeup. Du kan göra det i samband med att du applicerar din ansiktsprimer. Du måste applicera ögonprimern över hela ögonlocket.

\n

Snabba tips för snyggt och hållbart resultat:

\n
  \n
 • Se till att alltid grunda med foundation och puder före du applicerar din ögonprimer.
 • \n
 • Primer i burk appliceras bäst med pensel. Fingrar i burken kan ge kortare hållbarhetstid.
 • \n
 • Investera i en primer på tub eftersom det är mer hygieniskt, samt du kan använda fingrarna
 • \n
 • Concealer + beige mineralskugga ger dig en skimrande ögonprimer
 • \n
 • Krämskugga kan användas som primer. Det ger dig en färgad bas med extra skimmer som resultat.
 • \n
\n

Hitta bästa eye primern hos GOSH

\n

Här hos oss på GOSH hittar du flera varianter av ögonprimer och eyeshadow primer. Du hittar även ett riktigt stort utbud av övriga sminkprodukter. Dessutom har vi produkter för kroppsvård, samt dofter i form av deo och parfymer. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag med ett brett produktsortiment och vi finns i över 80 länder. De allra flesta av de produkter vi erbjuder tillverkas i Danmark. Beställer du för mer än 349 kronor får du fri frakt. Vi har även snabba leveranser samt att vi erbjuder fria returer. Det gör att du kan skicka tillbaka om du mot förmodan inte är nöjd med något.

","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"text","id":"g6hft17","history":false}]}]}],"pid":"n30hj5dofliu"}[/mgz_pagebuilder]