Nagellack

8 artiklar

per sida

8 artiklar

per sida
Loading...
Filter
Varumärke
  1. Gosh
Kategori
Pris
[mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"row","id":"dm8nmno","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"column","id":"o3742y6","elements":[{"content":"

Nagellack produkter

\n

Nagellack är precis som det låter, ett lack för dina naglar. Det är ett sätt att dekorera dem på. Ett nagellack går även att använda på dina tånaglar. En del nagellack har även en vårdande effekt. Sedan finns det en mängd olika färger och finish att välja på. Oftast så kategoriserar man nagellacken i tre kategorier. Det är baslack, färgade nagellack och topplack.

\n

Du kan alltså använda ett nagellack för att matcha med din övriga makeup och outfit, eller använda det för att stärka naglarna på ett bra sätt. För att få bästa resultatet är det bra att använda baslack och topplack tillsammans med ett färgat nagellack. Det håller längre då. Se även till att vårda händerna och naglarna på bästa sätt.

\n

Så applicerar du nagellacket

\n

Det enklaste sättet att applicera nagellacket är att använda den medföljande penseln eller applikatorn. Börja med ett baslack, som skyddar din nagel. Låt det torka. Sedan följer du upp med det färgade nagellacket. Ibland kan du behöva göra två strykningar för att få rätt färg. Låt torka mellan strykningarna. Sedan låter du det torka igen före du applicerar topplacket. Det ger bra yta till nageln samt förlänger hållbarheten.

\n

Så får du nagellack att hålla länge

\n

Att måla dina naglar en snygg färg och att det sedan flagnar direkt, det är ingen höjdare. För att du ska få ett bra resultat, följ vår guide nedan.

\n

Steg 1. Rengör naglarna

\n

Innan du börjar med att applicera nagellack, se till att först smörja in dina nagelband. Det kan du göra med en nagelolja. Det är för att de ska mjukas upp. Sedan kan du se till att noga göra rent dina naglar med nagellacksborttagning för att ta bort eventuellt gammalt nagellack så väl som den hjälper till att rengöra dina naglar från smuts och naturliga oljor.

\n

Steg 2. Använd baslack

\n

Nu är det dags att applicera baslacket. Det kallas ibland för underlack. Detta hjälper till att skydda din nagel, samt att det även hjälper till att fästa det färgade lacket. Se till att baslacket torkar till ordentligt innan du går vidare till nästa steg.

\n

Steg 3. Applicera tunna lager av färgat lack

\n

Se till att måla ett tunt lager av nagellacket. Det gör du genom att placera penseln en bit ovanför nagelbandet och att du sedan sveper uppåt mot toppen av din nagel. Täck hela nageln, men undvik att få på huden. Är det för tunn färg, låt torka och applicera sedan ett lager till.

\n

Steg 4. Använd topplack

\n

Topplack, som även kallas för överlack är sista steget för att få ett hållbart nagellack. Detta lack så att säga kapslar in nageln. Du kan även använda detta för att lacka under nageln. Det finns olika varianter av topplack. En del ska appliceras innan det färgade lacket torkat, andra efter.

\n

Hur får man sin hemmamanikyr att hålla längre?

\n

För att du ska kunna göra en bra manikyr hemma, så gäller det att köpa bra nagellack. Se till att ha rena händer och rena naglar. Det är bra att få bort alla naturliga oljor på dina naglar, så att lacken fäster bättre. Följ sedan vår guide ovan.

\n

Vilka produkter och redskap är bra för att göra manikyr hemma?

\n

Utöver bra nagellack är det inte fel att ha en glasfil. Med den kan du sågfila utan att repa upp och separera de lager som finns på nageln. Det kan även vara bra att ha en så kallad buffer, men säkraste metoden är att ha ett bra överlack. Se även till att ha en bra nagelbandssax. Det för att klippa bort istället för att bita bort hårdheter. Satsa även på att ha en removerpenna. Med den kan du så att säga sudda bort misstag vid lackningen. Sedan är det även bra att ha en vårdande nagelolja.

\n

Vilket är det bästa nagellacket?

\n

Idag finns det många märken med nagellack. Ett bra nagellack är helt enkelt ett nagellack du trivs bra med. Sedan är det upp till dig om du vill ha ett gellack, glittrigt lack, färgat lack, eller ett transparent lack. Det är ju inte fel att ha olika färger hemma för olika tillfällen. Se även till att satsa på ett bra baslack samt ett brar topplack, samt se till att vårda dina händer.

\n

 

\n

 

\n","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"text","id":"wsix9ym","history":false}]}]}],"pid":"smjvx15yiko9"}[/mgz_pagebuilder]