Nagellack

8 artiklar

per sida
 • GOSH

  Nail Lacquer
  Så lågt som 99,95 kr
  Rating:
  80%
 • GOSH

  Gel Look Top Coat
  99,95 kr
 • GOSH

  Frosted Nail Lacquer
  Så lågt som 99,95 kr
 • GOSH

  Nail & Cuticle Oil
  69,95 kr
 • GOSH

  Special Edition Nail Lacquer
  Så lågt som 99,95 kr
 • GOSH

  Big Brush Nail Lacquer
  Så lågt som 84,95 kr
 • GOSH

  Fast Dry Drops
  99,95 kr
 • 8 artiklar

  per sida

  Nagellack

  Nagellack är en riktigt bra accessoar som inte är allt för dyr. Med en snygg lack på naglarna kan du lyfta hela din look! Idag finns det gott om olika färger och nyanser samt att det även finns helt transparanta. Det finns mörka nagellack, ljusa nagellack, neonfärger, pastellfärger, klara och matta samt glittriga. Det finns också nagellack med mer vårdande egenskaper så väl som det finns utjämnande nagellack eller ridgefilling som gör naglarna jämnare. Det som är viktigt då du ska måla dina naglar är att ha flera olika sorters lack. Först ut bör du använda ett baslack. Det skyddar naglarna mot missfärgning samt att det ger en bättre yta som det vanliga nagellacket kan fästa på. Efter baslacket lägger du vanligt nagellack, gärna två lager. Avsluta sedan med ett överlack. Det gör att nagellacket håller bättre samt att det sitter kvar längre.

  Förvaring och skötsel av nagellack

  Nagellack håller bäst om de förvaras mörkt, samt i en jämn temperatur. De bör därför inte förvaras i badrummet där det ofta skiftar i temperatur. Du ska inte heller förvara dem i kylen, som många annars tror man ska göra. Det bästa stället att ha dem på är i en vanlig låda eller i garderoben. Sen, förvara dem alltid stående. Du bör heller aldrig skaka ett nagellack, för det kan göra att det fastnar i skaftet och det blir klistrigt. Rulla hellre flaskan mellan händerna.

  När du ska måla naglarna och tar upp borsten/penseln, torka då av den mot insidan av öppningen. Undvik att få nagellack på utsidan av flaskan, för det kan göra att locket klistrar fast sig. Om du har fått klumpar i ditt nagellack, använd en thinner avsedd för nagellack. Se även till att byta ut dina nagellack då och då. De brukar hålla i ett till två år. Gammalt nagellack klassas som farligt avfall, så släng dem på rätt ställe.

  Köp nagellack hos GOSH

  Om du vill hitta bra nagellack, kolla då in vårt sortiment. Vi på GOSH COPENHAGEN har ett brett utbud av nagellack samt andra bra produkter för naglar. Här hos oss hittar du även smink, kroppsvårdsprodukter samt dofter. Vi är ett danskt företag och många av våra produkter tillverkas i Danmark. Vi finns idag i över 80 länder, världen runt. Vi ger dig fri frakt om du handlar över 349 kronor samt att vi har snabba leveranser. Om du inte är nöjd, då ger via fria returer av det du vill skicka tillbaka.