Puder

7 artiklar

per sida
 • GOSH

  Mineral Powder - 002 Ivory
  Så lågt som 179,95 kr
  Rating:
  98%
 • GOSH

  BB Powder - 02 Sand
  Så lågt som 139,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Dextreme High Coverage Powder - 002 Ivory
  Så lågt som 129,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Pressed Powder - 01 Golden Honey
  Så lågt som 139,95 kr
 • GOSH

  Chameleon Powder
  199,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Bronzing Powder
  139,00 kr
  Rating:
  80%
 • 7 artiklar

  per sida
  Loading...
  Filter

  Puder

  Puder är något du behöver ha för att avsluta fixeringen av din basmakeup. Det är oftast efter applicering av concealer och foundation du kan använda dig av puder. För att hitta det bästa pudret för dig så bör du utgå från din hudtyp samt utifrån vad det är för finish på det hela du vill ha. Det går att använda ett transparent puder så väl som puder med lyster eller puder som är mattare. Det finns även puder som kan ge dig en känsla av att vara solbränd. Applicering av puder görs med fördel genom att använda dig av en större sminkborste. Det finns även särskilda puderborstar att köpa. Pudret sveps då över ditt ansikte med hjälp av borsten och gör att det inte blir för mycket puder på ett och samma ställe.

   

  Olika former av puder

  Idag finns det många olika sorters smink puder eller face powder. Om du har en normal hy eller en torr hy kan du med fördel välja ett puder med lyster. I detta puder burkar det finns som små partiklar som ger huden en slags glow, men utan att det känns allt för glittrigt. Har du blandad hy, fet hy eller en hy som lätt blir oljig så kan det vara bra med ett puder med nedmattande effekt. Ett sådant puder ger mattare uttryck på blanka partier. Oftast är det panna, haka och näsan.

  En annan variant av puder är annars fixerande puder som är vad det låter som. Det är ett puder som fixerar din basmakeup så att den sitter kvar där den ska vara och det under hela dagen. Det finns även löspuder, pressat puder och compactpuder. Välj den form som passar dig bäst helt enkelt.

  Hitta det bästa pudret hos GOSH

  Om du är på jakt efter det allra bästa pudret, kolla då in vårt utbud av puder. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag som har ett brett utbud av det mesta inom dofter, smink, kroppsvårdsprodukter och annat. Våra produkter finns idag i fler än 80 länder. Dessutom så tillverkar vi de allra flesta produkterna i Danmark. Om du handlar hos oss så får du fri frakt när du köper över 349 kronor. Vi har även fria returer om du vill skicka tillbaka något. Här hos oss hittar du ett riktigt stort utbud av produkter inom flera olika kategorier. Hos oss är det enkelt att hitta den produkt som matchar ditt behov.