Läppglans

5 artiklar

per sida
 • GOSH

  Lumi Lips
  Så lågt som 139,95 kr
 • GOSH

  Lip Gloss
  Så lågt som 109,95 kr
 • GOSH

  Forever Lip Shine
  Så lågt som 129,95 kr
 • 5 artiklar

  per sida

  Läppglans

  Läppglans är en produkt man använder just på läpparna. De kan komma i en mängd utförande, formulas, konsistenser och färger. En del är transparanta, andra är vårdande, en del med glitter och de med solskyddsfaktor. Läpglans kan användas på egen hand eller över läppstiftet för att ge extra glans till dina läppar. Du kan matcha ett lip gloss med vad du har för övrigt på dig, din hårfärg eller ditt andra smink. Det finns idag även läppglans som är både snygga samt ger fukt och vård till läpparna, men det ska inte förväxlas med läppbalsam. Läppglans finns ofta i tub, i pennfom, som stift eller i palett. Ditt lipgloss kan helt ersätta läppstiftet om du vill, men för en snygg effekt kan du rama in läpparna genom att använda en läppenna och sedan ta ett matchande läppglans i samma nyans.

  Få fylligare läppar med ett lipgloss

  En stor fördel med läppglans är att du med rätt sort kan ge dina läppar ett fylligare utseende. Det finns till exempel läppglans med så kallad plumping-effekt. Det går även att använda läppstift och sedan läggas lipgloss i mitten av läpparna, så blir det mer put på dem. Sedan så finns det även olika läppglans och lip gloss som har som en förstorande effekt och ger fylligare läppar.

  Det är inte svårt att använda ett läppglans, då de är enkla att applicera. De kan komma i olika utföranden. En del ser ut som ett vanligt stift, andra kommer i små tuber med en pensel du kan använda för att applicera med. En del av dem kommer i burk, som då appliceras med fingret eller med en separat pensel. Läppglans ger inte lika synligt resultat som ett läppstift, utan är mer just för att ge snygg glans till läpparna.

  Köp bästa läppglanset hos GOSH

  Om du är på jakt efter ett riktigt bra läppglans eller lipgloss, så hittar du det med all säkerhet här hos oss på GOSH. Vi är ett danskt företag, men vi finns även över hela världen i över 80 länder. Hos oss hittar du det mesta inom smink och andra skönhetsprodukter. Då du beställer över 349 kronor så får du fri frakt, samt att vi erbjuder fria returer. Vi tillverkar de allra flesta av våra produkter i Danmark. Hos oss på GOSH COPENHAGEN finns det ett riktigt stort utbud av produkter inom flera olika kategorier och har många olika märken.