Naglar

Glam up those nails! Hitta din favoritfärg bland alla våra nagellack. Läs mer

10 artiklar

per sida

10 artiklar

per sida
Loading...
Filter

Naglar

Snygga naglar och händer är inte fel att ha. Med rätt produkter för dina naglar samt om du ser till att vårda dina händer på rätt sätt, så kan du få dem snygga. Det tar inte så lång tid att ta hand om vare sig naglar eller händer. Se till att vårda dina naglar på bra sätt, klipp och fila dem samt använda gärna nagellack. Se bara till att ta bort nagellacket med rätt sorts produkt, så att du inte förstör dem. Allt för många använder sig idag av aceton utan att veta hur mycket det skadar nageln. Det medlet torkar ut naglarna. Det är bättre att satsa på en skonsam acetonfri nagellacksborttagning. Ett annat sätt att få snygga naglar annars är att satsa på lösnaglar. Se även till att använda nagelolja för naglarna ibland samt handkräm för händerna. Det gör att både händer och naglar mår bra.

Fixa fina naglar hemma

Du kan få fina naglar hemma, genom att ha rätt sorts produkter för dina naglar, samt lägga ner till tid på dem. Börja med att borsta dina naglar och nagelband med mjuk nagelborste under varmt vatten i en till två minuter. Efter det så kan du använda en pusher för att skjuta tillbaka dina nagelband med. Efter det kan du fila dina naglar. Du kan fila längden och formen på dem. Använd en nagelfil för detta ändamål. Klipp inte naglarna, för då kan de skiva eller dela sig. Använd sedan en två- eller trestegspolerare för att polera ytan och framkanten på dina naglar. Det gör att nagellacket kommer sitta bättre och längre.

Nu är det dags att lacka nageln. Du bör alltid använda dig av ett lager med underlack samt två lager färg och ett lager överlack, då det ger bäst hållbarhet.

Hitta produkter för dina naglar hos GOSH

Oavsett om du behöver nagellack eller annat för dina naglar, så kan du hitta det mesta här hos oss på GOSH. Vi har ett brett sortiment av det mesta inom smink samt att vi även har kroppsvårdsprodukter och dofter. Vi är ett danskt företag men finns i fler än 80 länder. Hos GOSH COPENHAGEN får du fri frakt om du köper över 349 kronor. Vi har snabba leveranser och dessutom har vi fria returer. De flesta av våra produkter tillverkas i Danmark. Vårt utbud av skönhetsprodukter är stort, så att du ska kunna hitta det som passar dig och din stil.