Parfym herr

En del av ens personlighet, det är hur man doftar. Med hjälp av parfym herr kan du skapa en egen identitet så att säga. Idag finns det många olika varianter av parfym för män, som passar de flesta. Du kan vara en målmedveten man, en man i kostym eller en ung partyglad kille. Det spelar ingen roll om du är ute efter maskulinitet, sensualitet eller en sportig parfym, det finns bra varianter för alla. Om du vill undvika att det ska bli så kallade doftkrockar, se till att köpa en deo i samma serie som din parfym för män.

En parfyms uppbyggnad med doftnoter

Oavsett parfym, så är de alla uppbyggda av det som kallas för noter. Dessa är olika doftämnen som ger parfymen dess karaktär. De är uppdelade i tre kategorier beroende på hur länge de stannar kvar på huden. De kallas för toppnoter, hjärtniter och basnoter. I parfym för män så finns det en del ofta förekommande doftnoter. De har en bra bas som ger en långvarig karaktär till doften. En vanlig doft som används är sandelträ. Genom sandelträolja så blir det en söt och träaktig not som varar länge på kroppen. En annan doftnot som återkommer är patchouli. Det är något som extraheras ur en buske som växer i Indien. Dess doft är söt, jordig och träig i sin karaktär. Den kan förekomma som både toppnot och hjärtnot.

När du ska välja herrparfym se till att ha flera olika att variera mellan. Du kanske har din favorit som så att säga är din signaturdoft men det är inte fel att överraska ibland. Din parfymsamling bör innehålla minst fyra olika dofter. Under dagen är det ofta bra med a dofter medan en kvällsdoft gärna kan vara en något tyngre och kryddigare.

Hitta parfym för män hos GOSH

Här hos oss på GOSH hittar du ett mycket stort utbud av parfymer för herr. Det gör att du kan hitta din favorit bland parfym för män. GOSH COPENHAGEN har ett brett utbud av det mesta inom dofter, smink, och kroppsvårdsprodukter. Våra produkter finns i 80 länder, men de flesta av våra produkter tillverkas i Danmark. Hos oss får du fri frakt om du handlar för mer än 349 kronor och leveransen sker snabbt. Om du inte är nöjd med något, så har vi fria returer om du vill skicka tillbaka. Om du vill hitta den perfekta parfymen för män kolla då in vårt sortiment.