Parfym dam

Att använda parfym, det är något de flesta av oss gör. Det för att lukta gott och för att lite säga vem man är. Utbudet av parfym med olika dofter är enormt och det särskilt för tjejer, kvinnor och damer. Parfym är en substans man använder för att skapa väldoft. Den kan användas på olika sätt, som att spraya i ett rum, på föremål och så klart på oss själva. Parfym idag är oftast i vätskeform, men de finns även som oljor, salvor och krämer. Parfym i olika former är något som människan använt väldigt länge, i 4000 år cirka. Själva ordet parfym kommer av latinets per fumum.

Hur får man en parfym att hålla hela dagen?

Det finns en del knep du kan ta till för att få din parfym att hålla hela dagen så att du luktar gott. Du kan till exempel spraya den i håret, för den fäster bättre där än på huden. Ett annat tips är annars att återfukta din hud före du applicerar parfymen. Annars kan du lägga ett tunt lager olja eller vaselin på huden, sedan spraya på dig parfym dam.  När du ska välja dam parfym, satsa på en EdP, då den bar en högre doftkoncentration. Ju högre doftkoncentration en parfym har desto längre håller den.

När du tagit på dig parfymen, låt bli att gnugga den, för då försvinner den. Det är bättre låta den lufttorka. Ett annat sätt att intensifiera doften är att ta på dig den då du är varm. Eller rättare sagt applicera den på kroppsdelar som är varmare, så som bakom öronen eller på handleden.

Det är även viktigt att förvara din parfym rätt. Den bör stå torrt och svalt, så att ha den i badrummet, som är vanligt är inte optimalt.

Hitta rätt dam parfym hos GOSH

Här hos oss på GOSH finns det ett stort utbud av parfymer för damer. Du kan hitta din favorit bland parfym dam. GOSH COPENHAGEN erbjuder ett brett utbud av det mesta inom dofter, smink, och kroppsvårdsprodukter. Vi finns i 80 länder, men de flesta av våra produkter tillverkas i Danmark. Hos oss får du fri frakt om du handlar för mer än 349 kronor och leveransen sker snabbt! Om du inte är nöjd, så har vi fria returer om du vill skicka tillbaka något. Om du vill hitta den perfekta parfymen som passar dig, kolla då in vårt sortiment.