Läppar

Välkommen till läppstiftshimlen! Läppstift har alltid varit vår starka sida och de gör dig absolut inte besviken. Vi har massor av färger och har gjort det mycket lättare för dig att hitta just den färg som passar din hudton. Vår nyaste kollektion läppstift är bland annat både veganska och oparfymerade. Titta efter ikonerna på bilderna. Läs mer

Items 18 out of 21

per sida
 • GOSH

  Lip Glaze - 001 Shocking Pink
  Så lågt som 210,00 kr
 • GOSH

  Lip Stain - 001 Shocking Pink
  Så lågt som 195,00 kr
 • GOSH

  Velvet Touch Lipstick - 43 Tropical Pink
  Så lågt som 165,00 kr
  Rating:
  99%
 • GOSH

  Long Lasting Lip Marker - 004 Chocolate
  Så lågt som 49,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Lumi Lips - 003 ILY
  Så lågt som 159,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Kiss Me Matt Lips - 001 Innoncent Kiss
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Lip Oil - 004 Raspberry
  Så lågt som 150,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Soft'n Tinted Lip Balm - 001 Nude
  Så lågt som 150,00 kr
  Rating:
  80%
 • GOSH

  Luxury Rose Lips - 001 Love
  Så lågt som 180,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Lip Gloss - 004
  Så lågt som 135,00 kr
  Rating:
  96%
 • GOSH

  Liquid Matte Lips - 003 Nougat Fudge
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  80%
 • GOSH

  Luxury Red Lips - 001 Katherine
  Så lågt som 169,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Luxury Nude Lips - 001 Nudity
  Så lågt som 180,00 kr
  Rating:
  55%
 • GOSH

  Lip Filler - 001 Baby
  Så lågt som 270,00 kr
 • Items 18 out of 21

  per sida
  [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"row","id":"dwn31cw","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"column","id":"ofiyw5w","elements":[{"content":"

  Läppar

  \n

  För läppar finns det idag en hel del bra läpprodukter. Ofta är det pricken över i:et att sätta på ett snyggt läppstift. När det gäller läppar smink, så finns det dock bra mycket mer än bara läppstift. För dina läppar finns det även läpprimer, läppenna, läppglans och läppolja. Det är inte fel att ha en del olika läppar makeup i din sminkväska.

  \n

  För att göra dina läppar extra snygga, börja med att exfoliera dem för att få bort döda hudceller. Det kan du göra med hjälp av en läppskrubb. Du kan även försiktigt borsta dina läppar med en helt ny och ren tandborste. Därefter är det bra att lägga på ett lager med läppbalsam, för att återfukta dem. Låt det torka in, före du applicerar resten av ditt läppsmink. Grunda dina läppar med en läpprimer. Använd dig sedan av en läppenna, så att du får fylligare läppar. Den förhindrar även att ditt läppstift flyter ut. Därefter applicerar du läppstiftet. Börja från mitten av läpparna och gå utåt. Applicera gärna två lager. Avsluta med ett läppglans om du vill ha en blank finish.

  \n

  Hitta bra makeup för dina läppar

  \n

  Det är rätt bra att satsa på kvalitet när du ska köpa läppar smink. Det gör att slutresultatet blir så mycket bättre. Sedan är det värt att satsa på flera olika produkter. Visst kan det räcka med ett läppstift, men för att det ska sitta bra och inte flyta ut eller försvinna under dagen, så är det bra att grunda med bra läpprodukter före. Du som vill att dina läppar ska få mer fukt, så att de fnasar mindre, skippa lypsylen och satsa hellre på läppbalsam eller läppolja. Den vårdar dina läppar på bra sätt samt gör dem mindre torra.

  \n

  En bra primer för läpparna är även det värt att satsa på. Idag finns det ju olika primers för olika delar av ditt ansikte. Den är en bra grund för att sminket ska sitta på plats, hela dagen.

  \n

  En läppenna gör att du kan fixa snygga konturer, göra dina läppar fylliga samt att den förhindrar även att läppstiftet i sig flyter ut.

  \n

  När det gäller läppstift, så finns dessa i otaliga varianter och färger. Vad du ska välja för färg är ofta en smaksak, men som med annat smink, så är det ofta bra att titta på vad du har för underton, om du har en kall eller varm sådan. Du kan kolla dina vener på handleden. Är de blåa, så har du en kall underton och har du gröna, så har du en varm underton.

  \n

  Hur får jag färgen på läpparna att hålla hela dagen?

  \n

  För att ditt läppstift ska fästa bra och få en jämn färg samt hålla hela dagen, så är det viktigt att ha en bra grund. Om du har torra läppar, så är det bra att först återfukta dem. Det kan du göra med läppbalsam eller läppolja. Låt det torka och applicerar sedan en läpprimer. Därefter fyller du i läppkonturen med en läppenna och avslutar med att sätta på dig läppstiftet. Se även till att ”bita av” överflöd mot en bit papper.

  \n

  Hur gör jag mina läppar fylligare?

  \n

  För att göra dina läppar fylligare, utan att behöva satsa på fillers, så kan du sminka dig så att de ser större ut. Det gör du genom att följa dessa steg:

  \n
   \n
  • Lägg på lite foundation med hjälp av en beautyblender på läpparna.
  • \n
  • Använd dig sedan av en läppenna som är så lik din egen läppfärg som möjligt. Måla någon millimeter utanför din egen läpplinje. Det runt om hela munnen.
  • \n
  • Fyll sedan på med ett läppstift.
  • \n
  • Lägg sedan lite mörk skugga strax under din underläpp för att skapa en liten skugga.
  • \n
  • Du kan sedan avsluta med lite highlighter på amorbågen. Det ger effekten av en större överläpp.
  • \n
  \n

  Hur vet jag vilka färger jag ska välja på mina läppennor?

  \n

  Du kan använda en läppenna för konturerna och en för att fylla i läpparna med om du vill. För läpparnas kontur bör du utgå från din naturliga läppfärg och ta en nyans som är 2–3 gånger mörkare än den. Det för att dina läppar ska framhävas och synas på bra sätt. Vill du även satsa på att ha en läppenna för att fylla i läppen med, välj då en penna som är två till tre nyanser ljusare än den du har gjort konturerna med.

  \n

   

  \n

   

  \n","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"text","id":"xb4jrw1","history":false}]}]}],"pid":"qbwdlw7cly6a"}[/mgz_pagebuilder]