Hudvård

Items 18 out of 30

per sida
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne T-Zone Peeling 50 ml
  249,95 kr
  Rating:
  100%
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne All in one Hyaluronic acid 50 ml
  249,95 kr
  Rating:
  80%
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne Niacinamide 50 ml
  249,95 kr
  Rating:
  60%
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne A-Serum 5% 50 ml
  439,95 kr
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne AHA-Peeling 50 ml
  249,95 kr
  Rating:
  60%
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne A-Serum 2% 50 ml
  249,95 kr
  Rating:
  100%
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåsernes MUST HAVE Giftbox
  249,95 kr
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne Face oil 30 ml
  249,95 kr
 • Items 18 out of 30

  per sida

  Hudvård online

  Produkter för hudvård är rätt bra att ha hemma. Det finns ett stort utbud av hudvårdsprodukter online och det här hos oss på GOSH. Det är bra att köpa din hudvård online. Du hittar ett bra utbud av hudvård. Hudvård inkluderar ofta ansiktsvård, roppsvård och solskydd för dig med en normal, känslig, torr, fet eller blandad hudtyp. Det är inte fel att skapa dig en egen hudvårdsrutin som är speciellt anpassad efter dina behov.

  Produkter för rätt hudtyp

  När du ska köpa hudvårdsprodukter online så är det viktigt att välja dessa utifrån vad för typ av hud och hy du har. Sedan är det ju så att det nordiska klimatet vi lever i, det påverkar vad för slags produkter man behöver ha. Det är ju så att både vädret och årstiderna i sig kan påverka balansen i huden. Så det kan vara så att du måste uppdatera din hudvårdsrutin i takt med att vädret förändras. Det är inte ovanligt att huden gärna blir torrare under vinter till exempel. Sen under sommaren är det viktigt att skydda huden mot solens strålar.

  Under vintern då huden blir torrare så känns den även stramare samt att de kan både klia och svida. Då kan det vara bra att använda dig av produkter som ansiktsserum, dagkrämer, nattkrämer, body butter med mera. Det eftersom dessa produkter kan tillföra fukt och näring.

  Du bör ta reda på vad för typ av hud du har för att kunna köpa rätt produkter. Det är skillnad på torr hy, fet hy och blandhy. Det finns ofta bra guider på nätet kring hur du ska tänka kring hudtyper och hudvård online.

  Hitta hudvårdsprodukter online hos GOSH

  Hos GOSH hittar du ett brett sortiment av produkter som är speciellt anpassade efter olika behov och hudtillstånd. Du kan hitta bra produkter som ger dig en komplett hudvårdsrutin. Välj mellan ansiktsrengöring, body lotion, dagkräm, duschkräm, handtvål, handkräm och handvård. Vi på GOSH COPENHAGEN har ett brett utbud av hudvård online samt andra bra produkter. Här hos oss hittar du även smink, kroppsvårdsprodukter samt dofter. Vi är ett danskt företag och många av våra produkter tillverkas i Danmark. Vi finns idag i fler än 80 länder och det världen runt. Vi ger dig fri frakt om du handlar över 349 kronor samt att vi har snabba leveranser. Om du inte är nöjd, då ger via fria returer av det du vill skicka tillbaka.