Hårfärg

Dags för en förändring? Prova en av våra hårfärger. Läs mer

1 Artikel

per sida
 • GOSH

  Permanent Root Touch-up Hair Colour
  Så lågt som 59,95 kr
 • 1 Artikel

  per sida

  Hårfärg

  Hårfärg är ett mycket enkelt sätt att förändra ditt utseende med. Det finns idag en mängd olika färger du kan använda för att få en helt annan hårfärg. När det gäller hårfärg så finns det dels permanent hårfärg dels olika varianter av toning samt blondering. Permanent hårfärg innebär att det inte kan tvättas ur, utan det försvinner i takt med att ditt hår växer ut igen eller om det bleks av solen. Toning finns i olika varianter och dessa håller inte så länge utan försvinner gravidvis då du tvättar håret. Blondering är även det permanent, eftersom du då bleker håret att bli ljusare. Att färga håret hemma är inte så svårt och ett bra alternativ till att gå till frisören och göra det.

  Tips när du ska färga håret hemma

  Välj först om du vill ha en permanent färg eller en toning. Sedan vad det ska vara för färg. Ett tips är att alltid välja en ljusare nyans, det blir ofta mörkare än vad man tror. När du köpt hem din hårfärg, se till att noga läsa igenom bruksanvisningen. Det så att du får rätt resultat. En del färger kräver att du ska fukta håret före, andra kan appliceras torrt. Men allt sådant står i bruksanvisningen. Se även till att använda skyddshandskar, antingen de som är med i förpackningen eller om du har egna. Skydda även huden runt om i ansikte och öron. Det kan du göra genom att applicera en fet kräm. Det gör att ingen färg fastnar där och råkar färga din hud. När du sedan ska applicera färgen, dela in håret i sektioner. Det är enklare då att få färg på alla delar av ditt hår. Ännu enklare är det om du ber en vän om hjälp, särskilt om du har längre hår.

  Hitta bästa hårfärgen hos GOSH

  Här hos oss på GOSH hittar du en hel del inom hårfärg. Vi har ett brett utbud av produkter för hår såå väl som att vi har smink, kroppsvårdsprodukter och dofter. Vi är ett danskt företag och flertalet av produkterna tillverkas i Danmark. Våra produkter finns idag i fler än 80 länder. När du handlar hos oss så får du fri frakt om du köper över 349 kronor. Vi erbjuder fria returer om du vill skicka tillbaka något. Här hos oss hittar du ett riktigt stort utbud av produkter inom flera olika kategorier och har vi har många olika märken att välja mellan.