Smink

8 artiklar

per sida

8 artiklar

per sida
Loading...
Filter

Gåvoset smink

Om du är ute efter att ge bort något bra i present så kan det vara smart att satsa på att ge bort ett gåvoset smink. Det är perfekt att ge bort produkter inom skönhet till någon du tycker om. Det är smart med ett gåvoset smink, för det kan ge mottagaren en bra bas med produkter som hon behöver. Det är smart att ge bort i present, om personen fyller år, i examenspresent, julklapp, ja alla tillfällen passar det bra till. Här hos GOSH finns det en hel del inom smink och skönhet. Bland annat hittar du hårvård, hudvård, dofter och makeup. Du kan även välja att köpa produkter separat för att göra ett eget gåvoset.

Bra smink som en kvinna behöver

Många kvinnor har ju en sminkväska. En del kanske inte har samlat på sig allt de behöver, andra har alldeles för mycket. Det finns ofta ett par bra saker alla bör ha hemma för att göra en sminkning. Det kan då vara bra att köpa ett gåvoset med smink eller plocka samman ett eget kit. Bra saker att ha med i detta är då bra basprodukter så som primer, foundation och concealer. Se till att köpa en bra primer, som jämnar ut hudytan på ett bra sätt. En bra mineralfoundation i puderform är också bra val, samt en concealer för områden du vill täcka över.

Övriga bra produkter inom smink som passar bra i gåvoset är rouge och highlighter. Lägg till en bra ögonprimer som är till för att hålla ögonskugga på plats. Satsa även på ögonskugga, kajal, mascara, ögonbrynspenna, läppstift och läppglans. Alla dessa saker gör att personen som får dem kan göra en bra vardagssminkning.

Hitta bra gåvoset med smink hos GOSH

Om du vill hitta ett bra gåvoset smink att ge bort, kolla då in vårt utbud här hos oss på GOSH. Då vi även har en hel del smink, så kan du även plocka ihop ett eget gåvoset om du vill. Vi på GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag och många av våra produkter tillverkas just i Danmark. Vi erbjuder ett brett produktsortiment med dofter, kroppsvård samt att vi då har en hel del smink. Om du beställer dina produkter här hos oss så får du fri frakt om du beställer för mer än 349 kronor. Dessutom så erbjuder vi dig helt fria returer samt att vi har riktigt snabba leveranser.