Hårschampo

Det finns många olika hårtyper och därför har vi många olika schampon. Välj vårt Volume Shampoo om du vill ha fylligare hår. Har du torrt eller skadat hår? Då kan du till exempel välja Argan Oil eller Vitamin Booster Shampoo. Läs mer

14 artiklar

per sida
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne Dry Shampoo 250ml
  179,95 kr
 • GOSH

  Hair Shampoo - Vitamin Booster
  Så lågt som 69,95 kr
 • GOSH

  Hair Shampoo - Volume
  Så lågt som 69,95 kr
 • GOSH

  Hair Shampoo - Rose Oil
  Så lågt som 69,95 kr
 • 14 artiklar

  per sida

  Hårschampo

  En viktig sak att använda för att göra rent håret är ett bra schampo. Det finns idag hårschampo som är anpassade efter olika hårtyper. Med ett bra schampo blir håret inte bara rent, utan det gör även ditt hår både friskare och starkare. Du bör satsa på ett schampo för din hårtyp, eftersom det finns hårschampo för torrt och skadat hår, fett hår, lockigt hår och färgat hår. Genom att använda dig av ett schampo så kan du tvätta håret på djupet. Det är oftast första steget när det kommer till rengöring av hår. Det som ett schampo gör är att öppna upp hårstråets yttersta skikt, så att de rengörande ämnena kan tränga in på djupet och ta bort smuts, talg, döda hudceller och rester av stylingprodukter. Efter ett schampo kan det vara så att du behöver göra en hårinpackning, för att undvika torrt hår, samt avsluta med ett vårdande balsam som även gör att hårstrået åter sluter sig.

  Schampo för alla hårtyper

  När det gäller hårvård och professionell hårvård så finns det idag ett brett utbud av olika hårschampon. Olika varianter har alla olika funktioner. Därmed är det viktigt att du väljer ett hårschampo som är speciellt anpassat efter din hårtyp. Ett bra schampo ska både rengöra och vårda ditt hår på bästa sätt. Om du har färgat håret är det smart välja ett välja ett schampo för färgat hår som hjälper till att bevara färgen och tillföra fukt och näring. Är det så att du har ett hår som är fett, så kan det var bra med ett schampo som är för just det. Du som har ett slitet och skadat hår bör använda ett schampo som tillför mycket näring och fukt. Torrt hår mår bra av en vårdande hårolja eller balsamspray.

  Du som inte vill tvätta håret varje dag, du kan använda ett så kallat torrschampo som masseras in i hårbotten. Det gör att du direkt får ett fräscht hår.

  Hitta bästa schampot hos GOSH

  Här hos oss på GOSH finns det ett brett utbud för hårvård och där ibland schampo. Vi har hårschampo för alla sorters hår. I vårt utbud finns det även parfymer, smink och kroppsvårdsprodukter. Vi är ett danskt företag och många av våra produkter tillverkas i Danmark. Hos oss på GOSH COPENHAGEN får du frakt om du handlar över 349 kronor samt att vi har snabba leveranser. Dessutom är det fria returer.