Pudderdåserne

Items 18 out of 40

per sida
 • PUDDERDåSERNE

  Alt i en vaskebalsam 50 ml
  59,00 kr
 • PUDDERDåSERNE

  Alt i en shampoo 50 ml
  59,00 kr
 • PUDDERDåSERNE

  Alt i en balsamkur 50 ml
  59,00 kr
 • MUST HAVE Gaveæske Basis Hudpleje MUST HAVE Gaveæske Basis Hudpleje
  New

  PUDDERDåSERNE

  MUST HAVE Gaveæske Basis Hudpleje
  179,95 kr
 • VIitamin C + TXA 50 ml VIitamin C + TXA 50 ml
  New

  PUDDERDåSERNE

  VIitamin C + TXA 50 ml
  489,00 kr
 • PUDDERDåSERNE

  Hårfikser
  139,00 kr
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne AHA-Peeling 50 ml
  309,00 kr
  Rating:
  90%
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne A-Serum 5% 50 ml
  439,95 kr
  Rating:
  100%
 • PUDDERDåSERNE

  Azelainsyre 10% 50ml
  369,00 kr
  Rating:
  100%
 • PUDDERDåSERNE

  Allt I Ett Skydd SPF 30 - 50 ml
  369,00 kr
 • Items 18 out of 40

  per sida

  Pudderdåserne

  Pudderdåserne är ett märke som har skapats av två kvinnor, som annars är bloggare. De driver pudderdåserne.dk och de heter Katja och Helene. I sin blogg så både provar och granskar de en mängd olika skönhetsprodukter inom hudvård, smink och mycket mer. De ger även en mängd goda råd till sina läsare om vad som är bra att köpa. De har kritiska recensioner som ger en ärlig åsikt om produkterna. De har testat mycket över en lång tid så de har en stor erfarenhet av det mesta inom olika skönhetsprodukter. De beslutade sig även för att utveckla sitt eget lilla produktsortiment. Detta sortiment har fokus på god effekt

  Pudderdåsernes produkter

  Alla produkter med märket Pudderdåserne är baserade på aktiva ingredienser som har dokumenterade egenskaper för din hud. Bland annat så finns det flera produkter med aktiva komplex, växtbaserade extrakt, naturliga oljor och mycket mer. Man har noga satt samman formulan för effekt och resultat. Produkterna innehåller bara det som behövs för verkan och konsistens. Därför tillsätts inte parfym, eteriska oljor eller parabener. Det innebär att alla deras produkter i de flesta fall kan användas oavsett hudtyp.

  I Pudderdåsernes serie finns det flera produkter med namnet Alt i én, som alla är formulerade för att ha multifunktionella egenskaper. Bland annat har de allt i en creme, allt i en salva, allt i ett kosttillskott, allt i en fotkräm och allt i en skydd. De har också effektiv peeling i sin hudvårdande serie. Bland annat AHA-peeling och T-zon-peeling såväl som effektiva serum, oljor eller annat trevligt. I serien finns det också rengörande produkter, solskydd och ljuvliga krämer. Det finns något för alla och envars behov såväl som för varje smak!

  Pudderdåserne hos GOSH

  Här hos oss hittar du flera produkter av märket Pudderdåserne. Så om du vill satsa på att köpa deras effektiva hudvårdsserie så hittar du vad du behöver här hos oss på GOSH. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag som finns i över 80 länder. Hos oss hittar du ett mycket brett sortiment inom flera olika skönhetsprodukter. Det gäller oavsett om du är ute efter smink, kroppsvård eller dofter. Hos oss finns det många bra märken och olika serier från kända tillverkare. När du beställer produkter av oss så får du fri frakt när du handlar för minst 349 kronor. Våra leveranser är dessutom mycket snabba och vi erbjuder även fria returer om du har behov av det.