Lip primer

En lip primer är likt andra produkter med primer en grund i sminkningen. Idag finns det läpp primer så väl som ansiktsprimer och ögonskuggsprimer. De används på olika delar av ansiktet men har alla en sak gemensamt och det är att de ser till att ditt smink har en bättre hållbarhet och sitter där det sitter, under hela dagen. En primer ger en bra grund oavsett smink. För att du ska få bättre fäste samt en jämn yta på dina läppar före läppstift eller läppglans så kan du alltså använda dig av en läpp primer. Slutresultatet av din sminkning blir så mycket bättre och snyggare om du lägger ner tid på att göra en bra grund innan resten av din makeup.

Varför använda en lip primer?

Att använda en primer innan du sätter på andra makeup produkter är bra för att få ett så bra slutresultat som möjligt. Därför är det inte fel att ha en primer för olika delar av ditt ansikte. Dels en vanlig primer för hela ansiktet, en ögonprimer för ögonlocken så att ögonskuggan sitter på plats samt en lip primer eller läpp primer för läpparna, så att ditt läppstift sitter kvar utan att flyta ut. En primer gör dina läppar slätare och det gör att läppstiftet fäster bättre och stannar kvar där det ska vara helt enkelt. Det ger en snyggare makeup. En läpp primer kan du även använda innan ett läppglans om du vill. En del föredrar att ha läppenna som en bas, men det går även ha båda delar om du föredrar det. Se till att välja en primer för läpparna som är bra, särskilt om du sminkar läpparna varje dag. Det är alltid bra att köpa basprodukter som håller en riktigt hög kvalitet.

Hitta en bra lip primer hos GOSH

Om du vill ha en riktigt bra läpp primer så hittar du det här hos oss på GOSH. Vi har ett brett sortiment av bland annat läpp primers samt andra produkter för läpparna. Utöver det har vi även ett brett produktsortiment med dofter, kroppsvård och smink. De flesta av våra produkter tillverkas i Danmark och GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag. Vi finns idag i över 80 länder. Om du väljer att beställa produkter av oss, då ger vi dig fri frakt om du beställer för mer än 349 kronor. Dessutom har vi fria returer samt att vi har riktigt snabba leveranser.