Balsam

Det finns många olika hårtyper och därför har vi många olika sorters balsam. Välj vårt Volume Balsam om du vill ha fylligare hår. Har du torrt eller skadat hår? Då kan du till exempel välja Argan Oil eller Vitamin Booster Balsam. Läs mer

18 artiklar

per sida

18 artiklar

per sida

Hårbalsam

Idag finns det balsam för alla hårtyper och önskemål. Dock är det inte alltid det lättaste att veta vilken hårbalsam du bör satsa på. Mycket beror på vad för typ av hår du har. Hår kommer ju i en mängd varianter och kvaliteter, så som torrt hår, fett hår, färgat hår, tjockt hår och tunt hår. Sen är det även viktigt att ta hänsyn till andra saker då du väljer balsam, så som vad det är för frisyr du har eller vill ha samt om du har andra önskemål. Idag finns det nämligen balsam som kan ge hår mer volym, eller ökar lockigheten till exempel.

Hur fungerar hårbalsam?

Ett hår som behandlas med balsam blir mjukare samt att det även blir friskare. Det är nämligen som så att när du tvättar håret med ett schampo, så öppnas hårstråna upp, det för att håret ska bli rent på djupet. För att håret ska försluta sig igen är det viktigt att efteråt ta balsam i håret. Det gör att hårets fjäll försluts. Om du skippar balsam och bara tar schampo kan det leda till att du får ett skadat eller uttorkat hår. När man tvättar håret är det vanligt att hårets naturliga oljor och fetter tenderar att sköljas bort. Därför bör man återföra fukt och näringsrika ämnen igen. Det är just vad du kan göra med ett bra hårbalsam. Med ett bra balsam får håret fukt, näring, blir lättare att kamma samt att det även ser glansigare och mer skinande ut.

Hur ofta bör man då tvätta håret med schampo och balsam? Ja där är det olika beroende på vem man frågar, en del föredrar varje dag, andra mer sällan. Mycket beror på vad det är för hårtyp du har samt vad du själv föredrar.

Hitta ditt balsam hos GOSH

Här hos oss på GOSH finns det balsam för alla hårtyper, det oavsett om du har torrt hår, fett hår, färgat hår, tjockt hår eller tunt hår.  Vi på GOSH COPENHAGEN har ett brett utbud produkter för ditt hår. Här hos oss hittar du även smink, kroppsvårdsprodukter samt dofter. Vi är ett danskt företag och många av våra produkter tillverkas i Danmark. Vi finns idag i över 80 länder, världen runt. Vi ger dig fri frakt om du handlar över 349 kronor samt att vi har snabba leveranser. Om du inte är nöjd, då ger via fria returer på det du skickar tillbaka.