Hårvård

Håll håret rent och friskt med våra GOSH hårprodukter. Läs mer

Items 18 out of 50

per sida
 • PUDDERDåSERNE

  Pudderdåserne Dry Shampoo 250ml
  179,95 kr
 • GOSH

  Hair Shampoo - Vitamin Booster
  Så lågt som 69,95 kr
 • GOSH

  Hair Shampoo - Volume
  Så lågt som 69,95 kr
 • Items 18 out of 50

  per sida

  Hårvård/hårprodukter

  Oavsett om du har kort hår, långt hår eller mitt emellan, så är det bra att använda dig av rätt sorts hårvårdsprodukter. Inom hårvård och hårprodukter så finns det mesta inom professionell hårvård, hårstyling, borstar och kammar, håraccessoarer, så väl som hårschampo, balsam, hårfärg och mycket mer. Både kvinnor och män bör ha bra produkter för sitt hår, som är anpassade till hårets kvalitet. Det är även bra att skapa en bra hårvårdsrutin för håret. Det finns idag hårprodukter för torrt, tunt eller slitet hår så väl som för tjockt eller lockigt hår, färgat hår eller hår som lätt blir fett.  Bland hårprodukter kan du hitta allt från schampo och balsam till balsamspray, hårinpackning, stylingverktyg, hårbehandlingar, hårborstar och kammar och hårfärg.

  Rätt hårvårdsprodukter för din hårtyp

  Det är viktigt att välja rätt hårprodukter för din hårtyp. Därför är det bra att utgå från din egen hårkvalitet samt det resultat du önskar att få. Det finns idag produkter för håret för att hålla det rent så väl som det finns hårprodukter för att göra håret rakare, eller lockigare. Andra produkter inom hårvård är saltvattenspray som är vårdande för håret, stylingpuder eller en hårspray som håller frisyren på plats, finishingprodukt som hjälper till att tämja frissigt hår så väl som det finns hårtoning, permanent hårfärg och för göra slingor. Det finns även eftervårdande produkter för färgat hår och produkter som hjälper ditt hår att bibehålla rätt nyans, såsom silverschampo eller hårinpackningar som gradvis tonar håret.

  Eftersom hår kan komma i en mängd varianter och kvaliteter är det viktigt att du väljer rätt hårprodukter för din hårtyp. Det så att ditt hår får det den behöver. Därför är det bra att ta reda på vad för kvalitet det är på ditt hår, så att du kan satsa på bra produkter som passar dig.

  Hitta bra hårvård hos GOSH

  Om du är på jakt efter riktigt bra hårvård, kolla då in vårt utbud av hårvårdsprodukter. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag och hos oss finns det brett utbud av det mesta inom dofter, smink, kroppsvårdsprodukter och annat. Våra produkter finns idag i fler än 80 länder. Vi tillverkar de allra flesta produkterna i Danmark. Om du handlar hos oss så får du fri frakt när du köper över 349 kronor. Vi har även fria returer om du vill skicka tillbaka något. Här hos oss hittar du ett riktigt stort utbud av produkter inom hårvård och hårprodukter.