Mascara

Items 18 out of 25

per sida
 • GOSH

  Just Click It! Volume Mascara
  199,95 kr
  Rating:
  80%
 • GOSH

  Catchy Eyes Mascara Allergy Certified
  149,95 kr
  Rating:
  90%
 • GOSH

  Boombastic Crazy Mascara
  Så lågt som 169,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Rebel Eyes Mascara
  Så lågt som 179,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina the Diva Very Vixen Volume Mascara
  Så lågt som 229,95 kr
 • GOSH

  Catchy Eyes Mascara
  149,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Growth Mascara
  279,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina the Diva #GlamGoalsMascara
  189,95 kr
 • GOSH

  Boombastic Mascara
  Så lågt som 179,95 kr
 • GOSH

  Rebel Eyes Mascara Skinny B - Precision
  179,95 kr
  Rating:
  80%
 • Items 18 out of 25

  per sida

  Mascara

  Med en mascara kan du få en piggare look, fylligare ögonfransar, längre fransar, eller lite av varje. Det finns en mascara för alla behov. Det finns mascaror som ger volym, separerar, ger längd, extra böj, intensitet eller extra allt. Du kan välja att använda en vattenfast variant eller en som är vattenlöslig. Det finns även oljefri mascara. Utöver att det finns olika färger och varianter av mascara så finns det även olika former av mascaraborstar. För att hitta rätt mascara för dig så bör du fundera på hur dina fransar ser ut samt hur du vill att de ska se ut. Du kanske vill ha mer volym, mer längd eller mer svärta? Eller är det ett diskret och naturligt resultat du är ute efter?

  Hitta rätt mascara

  Idag så finns det som sagt många varianter av mascara så väl som det finns olika former på själva borsten. Om du väljer en vattenfast mascara så kommer den att sitta kvar, hela dagen och hela kvällen. En mascara består oftast av färgpigment mixade i en bas av vax och vatten. Sedan så kkan man tillsätta olika saker, beroende på vad man vill att mascaran ska ge för effekt. En mascara med varianter egenskaper innehåller oftast fibrer i nylon eller silke.

  Det är inte bara formulan som avgör effekten av mascaran, utan det är även hur borsten är utformad. Stora, täta borstar ger mest volym medan smala och avlånga borstar ger längd och definierar fransarna på ett bra sätt. Sedan finns det ännu fler varianter och utseenden på mascaraborstarna som alla ger olika effekter.

  Köp bästa mascaran hos GOSH

  Om du vill ha en billig mascara som ändå har en bra kvalitet så ska du köpa den här hos oss. GOSH har många olika varianter av mascara som du kan handla online. Vi är ett danskt företag vid namn GOSH COPENHAGEN. De allra flesta av våra produkter tillverkas i Danmark, men vi finns i över 80 länder med vårt utbud. Vi erbjuder dig fri frakt då du handlar för mer än 349 kronor. Om du måste skicka tillbaka något så har vi även fria returer. När du beställer av oss så har vi även mycket snabb leverans. Utöver att vi har mascaror så erbjuder vi en hel del mer inom smink. Vi har även andra produkter inom dofter, kroppsvård och mycket mer. Då vårt utbud är brett så finns det mesta du kan behöva.