Hårstyling

Få frisyren att hålla med våra vårdande stylingprodukter. Läs mer

18 artiklar

per sida
Loading...
Filter
Kategori
Conscious
Pris
[mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"row","id":"wfdoi67","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"column","id":"bicxvw0","elements":[{"content":"

Hårstylingsprodukter

\n

Själva begreppet hårstyling, det omfattar en hel del produkter. Mycket handlar om att kunna styla och forma håret på olika sätt. oftast då med hjälp av hårspray, vax eller hårgel. Men inom hårstyling finns det även olika kammar, borstar och verktyg. Det är inte ovanligt att använda olika värmeverktyg tillsammans med olika stylingprodukter för att kunna forma håret på bästa sätt. Antingen för att få ett plattare hår, eller ett hår som är lockigare.

\n

Styling av hår kan alltså göras med olika hårprodukter och stylingprodukter. För att få håret att ligga som det ska, så kan det vara smart att använda dig av hårspray eller hårmousse eller kanske hårgelé. Vax är ett annat sätt att få stadga till håret och att få det på plats.

\n

För att förändra hårets utseende, så kan det vara bra att satsa på en locktång eller plattång. Det finns även hårfönar, för att blåsa håret torrt. En del av dem har även smarta insatser för att kunna forma håret på olika sätt.

\n

Välja rätt hårstylingsprodukter

\n

Inom hårstyling finns det som sagt en hel del produkter så väl som det finns olika styling verktyg. Det är inte alltid lätt att veta vad för hårstylingprodukter som passar just dig. En del kan bero på vad du har för hårtyp, men det kan även bero på vad för look du är ute efter.

\n

Här kommer det en liten guide över en del av alla hårstylingprodukter som finns.

\n

Torrschampo

\n

Ett torrschampo är smart att ha hemma, för de tillfällen du inte hinner ta en dusch och tvätta håret. Ett torrschampo kan ändå ge dig känslan av nytvättat hår.

\n

Saltvattenspray

\n

Denna produkt är bra om du är ute efter att få en bra struktur på håret. Det är som om du har doppat håret i saltvatten och sedan låtit det torka. Det gör håret strävt, vilket kan passa vissa uppsättningar där det är svårt att ha glatta hårstrån.

\n

Hårspray

\n

En hårspray är bra att ha för att kunna fixera din frisyr så att den håller länge. Det finns idag många olika sorters hårsprayer med olika styrkor och hållbarheter.

\n

Hårmousse

\n

Hårmousse är bra för att ge stadga samt ett hår som är formbart. Du kan forma lockar med den, eller använda den då du vill föna ditt hår rakt. Det är bara att applicera mousse i fuktigt hår. Sedan tar du din fön och fönar till en önskad frisyr. Du kan med fördel sedan fixera resultatet med en hårspray.

\n

Hårvax

\n

Hårvax är en produkt som är riktigt mångsidig och du kan skapa en mängd olika frisyrer med det. Använd det dock sparsamt, för de är dryga. Det räcker ofta bra med en liten klick för hela håret. Sedan är det alltid lättare att addera mer vax än att ta bort om det kommit för mycket.

\n

Hårgelé

\n

Hårgelé går att använda för att forma vått hår, så väl som för att forma torrt hår. Det är bara att fördela den i dina fingertoppar och sedan in i håret. Oftast blir det en våt look av det hela, så det passar bra om du ska göra en backslick till exempel.

\n

Hur funkar hårspray?

\n

Hårsprayen så att säga lyfter håret från rötterna. Det ger håret en lätt, luftig volym som inte känns klibbig eller stel. En bra hårspray håller din frisyr i upp till 48 timmar! Se bara till att välja rätt styrka.

\n

Vad är Hårpomada?

\n

Pomada är en produkt för håret med en flottig eller vaxig substans. Med den kan du styla håret och får det att se glänsande ut. Dock kan den vara svår att tvätta ur!

\n

Hur får man till en bra backslick?

\n

Du kan med fördel använda dig av ett matt vax med medium hold. Arbeta in det små mängder i taget med fingertopparna. Undvik vax med hög glansighet som ofta ger dig en fettig backslick. Du kan även välja att använda dig av hårgelé för att få looken.

\n

Hur skadligt är det att föna håret?

\n

Om du använder allt för hög värme när du fönar ditt hår, eller då du plattar det eller lockar det, så kan håret skadas. Du kan dock sänka värmen. Stylingen tar då lite längre tid, men det är skonsammare för ditt hår.

\n

 

\n","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"text","id":"wnrfewg","history":false}]}]}],"pid":"atdyk8v34919"}[/mgz_pagebuilder]