Hårstyling

Få frisyren att hålla med våra vårdande stylingprodukter. Läs mer

16 artiklar

per sida

16 artiklar

per sida

Hårstyling

I begreppet hårstyling så finns det många saker man kan mena och många olika produkter man kan använda. Det finns stylingprodukter för både kvinnor och män. Inom hårstyling brukar man hitta produkter så som hårsprayer, mousse, vax, gel, så väl som hårtorkar, locktänger och annat. Hårstyling handlar ofta om att styla sitt hår på olika sätt. Man formar det med hjälp av olika produkter, ger det mer volym, eller plattar till det. Det genom att använda sig av rätt verktyg och rätt produkter. Olika hårtyper och olika frisyrer och hårlängd behöver oftast olika sorters produkter. För killar är det oftast hårvax, gel eller spray. Medan tjejer rör vanligtvis använder hårspray eller hårmousse. Sen beror det ju på vad man har för längd och frisyr.

Olika stylingprodukter för håret

Det finns idag som sagt en hel del olika produkter för hårstyling. En vanlig sak att använda sig av är hårspray. Den fixerar frisyren så att den håller sig. Spray kan komma i olika styrkor. Det innebär att de gör håret olika hårt eller stelt så att säga. En annan produkt är hårmousse. Med sådant kan du forma lockar eller föna till en rak frisyr. Det ger stadga samt att det gör att håret blir lättare att forma. Du kan till exempel applicera det i fuktigt hår, sedan föna det till den frisyr du vill ha. Sedan fixera det hela med hårspray.

Hårvax är en annan stylingprodukt för håret. Den är till för att forma till korta frisyrer. Du kan vara sparsam i din användning, eftersom hårvax är drygt och det räcker med väldigt lite. Det finns olika former av vax så som matt, halvmatt, bibervax och så vidare. Du har även hårgel eller gelé, som är bra för att forma både vått och torrt hår. Även dessa finns i olika styrkor så att håret blir olika hårt eller stelt.

Hitta bästa hårstylingen hos GOSH

Vi på GOSH har ett riktigt brett utbud av hårstyling i vårt sortiment. Utöver det så erbjuder vi även en hel del annat inom smink, kroppsvård och dofter. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag och många av våra produkter tillverkas i Danmark. Vi finns idag i fler än 80 länder och det världen runt. Hos oss får du fri frakt om du handlar över 349 kronor. Dessutom så har vi mycket snabba leveranser. Om du inte är nöjd, då ger via fria returer så att du kan skicka tillbaka det du inte vill ha.