Tillbehör

Extra support för dina makeupprodukter? Vi har ett stort sortiment av bland annat borstar, makeupsvampar för blending, selfie-ringar, med mera. Läs mer

Items 18 out of 31

per sida

Items 18 out of 31

per sida
Loading...
Filter
Varumärke
  1. Gosh
Kategori
Pris

Sminkverktyg

I begreppet sminkverktyg finns det en hel del produkter. En del föredrar att applicera hela eller delar av sitt smink med hjälp av fingrarna, men det kan vara bra att satsa på att ha lite olika varianter av sminkborstar, applikatorer och andra bra saker. Andra grejer att ha, som även det räknas som sminkverktyg är bomullsrondeller, pincetter, pennvässare, saxar, speglar, ögonfransböjare, ögonbrynssaxar och så vidare. Vad just du behöver beror på vad du använder för smink och hur ofta du sminkar dig. Men du kan komma långt med ett par varianter av sminkborstar. För det bästa resultatet ska du ha en borste till endast en produkt. Det innebär att du bör ha en en borste till foundation, en till puder och så vidare. det är även viktigt att du tvättar dina sminkborstar varje vecka.

Olika sminkverktyg som kan vara bra att satsa på

Om det är sminkborstar och applikatorer du är intresserad av inom sminkverktyg så finns det olika varianter att välja mellan. Det är inte fel att ha en så kallad beautyblender. Det är en äggformad svamp som fungerar med både flytande makeup och puder.

Ovala sminkborstar är bra att ha, då de är perfekta att använda för att sudda ut och jämna till underlagsprodukter. Dessa borstar går att använda för puder och flytande produkter.

Satsa även på en platt foundationborste då den ger en bra täckning. Annars kan en stipplingborste vara bra.

En puderborste kan du ha för ditt puder, eller för din foundation. Med den kan du nämligen skapa en skir bas med foundation.

Andra bra borstar är rougeborste, concealerborste och ögonskuggsborste.

Sedan är det inte fel att ha en del annat med, så som bomullsrondeller, då dessa är perfekta att använda då du ska tvätta av sminket. Ha även lite annat smått och gott som tops, penslar och annat.

Hitta bästa sminkverktygen hos GOSH

Här hos oss på GOSH COPENHAGEN hittar du en hel del olika sminkverktyg som kan vara bra att köpa hem. Hos oss hittar du även det mesta du kan tänkas behöva inom smink så väl som att vi har kroppsvårdsprodukter och dofter i form av parfymer och deodoranter. De flesta av våra produkter tillverkas i Danmark och vi är ett danskt företag. Vi. Om du beställer produkter av oss, då ger vi dig fri frakt om du beställer för mer än 349 kronor. Dessutom har vi fria returer samt att vi har riktigt snabba leveranser.