Kroppsvård

Det finns många sätt att skämma bort kroppen. Återfukta med bodylotion, rengör med duschgel och kom alltid ihåg solcremen! Här hittar du också produkter som massageolja och kroppsolja. Läs mer

17 artiklar

per sida

17 artiklar

per sida

Kroppsvård

Kroppen är vårt största organ och det gäller att använda kroppsvård och ha en bra kroppsvårdsrutin för att den ska må som allra bäst.  Det är bra att använda dig av kroppsvårdsprodukter så att du kan få en komplett hudvårdsrutin. Det är inte fel att börja med en kroppspeeling där alla döda hudceller avlägsnas. Sedan kan du fortsätta med en ljuvlig duschcreme eller duscholja som rengör huden. Därefter kan du smörja in kroppen med en body lotion eller body butter för att mjukgöra och återfukta huden. Satsa även på en bra deodorant.

Hudvård för kroppen

Det finns tre grundsteg du kan gå efter för att sköta om huden på kroppen: rengöring, smörjning och skydd. Det första steget är att ha en noggrann rengöring, då det är första steget för bra kroppsvård. Att rengöra din hud är ett måste så att du blir av med smuts, svett, talg och andra rester. Därefter är det bra att gå vidare med bra kroppsvårdsprodukter som hjälper till att våra, återfukta och ge näring åt huden igen. Det finns olika sorters produkter, så som hudvård, ansiktsvård, kroppsvård och så vidare. Sedan är det även viktigt att använda solskydd de dagar som din kropp utsätts för UV-strålning.

När du ska välja kroppsvårdsprodukter så är det bra att välja en som är anpassad efter din hudtyp. Det bör även var avsedd för specifika behov om det är så att du har eksem eller annat. Det är även bra att satsa på produkter som är skonsamma.

Om du ser till att dagligen ta hand om din kropp och dess hud, så kommer den må mycket bättre. Det är därför bra att se till att skapa en kroppsvårsrutin som fungerar för dig.

Köp bra produkter för kroppsvård hos GOSH

Vi på GOSH har ett brett sortiment av produkter som är för olika typer av hud och kroppar. Hos oss finns det många bra kroppsvårdsprodukter att välja mellan. Hos oss på GOSH COPENHAGEN finns det ett brett utbud av kroppsvårdsprodukter så väl som smink och dofter. Vi är ett danskt företag och de flesta av våra produkter tillverkas just i Danmark. Dock finns våra produkter i mer än 80 länder. Hos oss får du fri frakt om du handlar över 349 kronor samt att vi har snabba leveranser. Om du inte är nöjd, då ger via fria returer. Det gör att du med gott samvete kan skicka tillbaka produkter.