Läppolja

1 Artikel

per sida
 • GOSH

  Lip Oil
  Så lågt som 109,95 kr
 • 1 Artikel

  per sida

  Läppolja

  Läppolja är en bra produkt för dina läppar. Det du kan använda läppolja till är lite olika saker, beroende på vad det är för läppolja du väljer. De kan nämligen komma med olika ingredienser som alla har olika effekter. En del föredrar att köpa eterisk olja för att själv göra läppolja, men det är oftast bra att köpa dem färdiga. En läppolja kan vårda dina läppar på ett bra sätt, särskilt under vintern, då läpparna gärna blir torra och fnasiga. Läppoljan kan användas separat eller tillsammans med läppstift och läppglans. En del läppoljor kommer helt transparanta, andra har en del pigment i sig så att de kan ge viss färg till dina läppar.

  Vad för olika läppoljor finns det?

  Idag finns det många olika varianter av läppoljor. Det som skiljer dem åt är vad det är i dem. Vanliga ingredienser är olika växter eller frukter med mera. Det finns till exempel olja med kokos, som är bra för torra läppar. Det finns även med shia, som ger näring. Andra är mandel, oliv, havtorn och kakaosmör. Läppolja är inte ett läppstift eller ett läppglans, men kan ses som en kombination av dessa. Det som är bra med en läppolja är att de ger näring samt återfuktar dina läppar på ett bra sätt. En olja för läpparna kan du använda när du vill. Det är inte fel att ta det på läpparna efter du gjort rent ansiktet och ska lägga dig och sova. Då kan den verka under natten för att göra dina läppar mjuka. Men det går även bra att ha denna olja då du sminkar dig. Eller ha den för sig själv bara för att ge en vacker glans till dina läppar.

  Hitta bästa läppoljan hos GOSH

  Här hos oss på GOSH finns det bra läppolja så väl som att vi har flera bra produkter för läpparna. Du kan kompletta din lip oil med läppstift, läppglans och läppenna. Vi är ett danskt företag som finns i 80 länder. Här hos oss hittar du ett brett produktsortiment inom doft, kroppsvård och smink. Om du beställer av oss så får du fri frakt om din order är över 349 kronor. Hos oss är det även snabba leveranser samt fria returer. Det om du behöver skicka tillbaka något av det du har beställt. Vi på GOSH COPENHAGEN har det mesta du kan tänkas behöva och många av våra produkter tillverkas i Danmark.