Joan Ørting

Joan Ørting är en dansk sexolog, redaktör och tidigare tv-värd. Sedan 2006 har hon även drivit en skola för sexologer. Hon sysslar även med parterapi samt tantra. Hon håller flera olika workshops samt att hon även har varit med och skapat en egen serie med olika doftoljor och glidoljor. Serien har samma namn, Joan Ørting. I denna serie finns det just nu ett par produkter. Det är doftolja med björnbär, vanilj, mysk, patchouli, lilja och sandelträ. Sedan finns det en glidgel och en glidolja för intimt bruk samt en vanlig massageolja. Den sistnämnda går även bra att använda som body lotion.

Gör egen massage hemma

Istället för att du eller din partner ska gå till en massör, så kan ni massera varandra hemma istället. Det med till exempel massageoljan från Joan Ørting. Utöver bra massageolja, ha även en handduk, kuddar samt en säng eller massagebänk. Handduken är för att täcka över de delar av kroppen du inte arbetar på för tillfället. Om du inte har en massagebänk så går det lika bra med en säng. Placera ena kudden under smalbenen och den andra under magen. Då kommer personen i en bra position.

Ta sedan massageoljan och håll ut lite i händerna. Gnugga lite så att oljan blir lite varmare. Sedan kan du börja gnida in oljan på det område som ska masseras. Du kan börja var du vill, från fötterna och uppåt är annars ett bra förslag. Eller så jobbar du från axlarna och neråt. När du masserar de större muskelgrupperna, använd dig då av nedre delen an handflatan. Gör flytande rörelser medurs. De mindre musklerna masserar du genom att fingertopparna och pressa muskelmassan utåt.

Hitta rätt produkter hos GOSH

Här hos oss finns det produkter från Joan Ørting så väl som att vi har ett brett sortiment inom en hel del som har med skönhet att göra. Bland annat finns det smink, kroppsvårdsprodukter och dofter. Vi är ett danskt företag och många av våra produkter tillverkas i Danmark. Vi finns idag i fler än 80 länder och det världen runt. Som företag har vi däremot funnits sedan 1945. Vi började som ett läkemedelsföretag, men produktionen utvidgades snabbt till kosmetikaindustrin. Vi ger dig fri frakt om du handlar dina produkter och det kostar över 349 kronor samt att vi har snabba leveranser. Om du inte är nöjd, då ger via fria returer av det du vill skicka tillbaka.