Foundation

10 artiklar

per sida
 • GOSH

  X-Ceptional Wear - 11 Porcelain
  Så lågt som 195,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  #Foundation Drops - 002 Ivory
  Så lågt som 209,95 kr
  Rating:
  94%
 • GOSH

  BB Cream Foundation - 01 Sand
  Så lågt som 180,00 kr
  Rating:
  95%
 • GOSH

  Hydramatt Foundation - 002N
  Så lågt som 270,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Mix & Fix Colour Drops - 002 Green
  Så lågt som 229,95 kr
  Rating:
  80%
 • GOSH

  Chameleon Foundation - 002 Light
  Så lågt som 195,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Foundation Plus+ - 002 Ivory
  Så lågt som 209,95 kr
  Rating:
  100%
 • 10 artiklar

  per sida
  Loading...
  Filter

  Foundation

  En viktig sak att ha i din sminkväska, det är en bra foundation. Med en sådan kan du göra den perfekta makeupbasen. Genom att välja den bästa foundation så får du en jämn hudton samt att du kan täcka ojämnheter på ett bra sätt. För många är det så att deras foundation är den viktigaste produkten inom smink. När du ska välja en foundation är det bra att bestämma vad den ska ge dig för effekt. Är den till för att göra din hud mattare, eller vill du ha mer lyster? De allra flesta foundations passar de allra flesta hudtyper idag. Det kan vara en fördel att ha flera olika foundations för olika tillfällen

   

  Vilken foundation passar dig?

  Du kan med fördel göra en vilken foundation passar mig test om du vill för att hitta rätt. Ofta är det så att konsistensen på din foundation avgör vad du får för resultat. Om du är ute efter att det knappt ska synas att du har en, så är det bra att välja en flytande foundation. Om det ska vara mer täckande resultat så kan du välja antingen en mousse eller en puderbaserad bas. En enkel regel att gå efter är att ju tjockare konsistens det är, desto mer täcker den.

  Du bör välja en foundation som ligger såå nära din egen hudton som möjligt. Den får inte vara för mörk men inte heller för ljus. Det enklaste sättet för dig att hitta rätt nyans är att testa i dagsljus. Rätt nyans är det då den så att säga smälter in i huden utan att du behöver sudda in det allt för mycket. Om du vill få en mer solbränd ton på din hy, så applicera ett bronspuder efteråt istället för att välja en mörkare foundation.

   

  Hitta bästa foundation hos GOSH

  Om du vill hitta den perfekta foundationen som passar dig, då ska du handla den här hos oss på GOSH COPENHAGEN. Hos oss får du dessutom gratis frakt över 349 kronor. Våra produkter säljs idag i fler än 80 länder. Många av våra produkter produceras i Danmark, resten görs i Europa. Vi har ett brett produktsortiment inom flera olika kategorier av smink. Dessutom utvecklar vi flera egna produkter. Det gör att du hittar det mesta du kan tänkas behöva för att få till en bra sminkning. Om du behöver skicka tillbaka något så har vi gratis retur på alla beställningar.