Concealer

5 artiklar

per sida
 • GOSH

  Concealer - 001 Porcelain
  Så lågt som 165,00 kr
 • GOSH

  CCC Sticks - 001 Vanilla Highlighter
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  93%
 • GOSH

  Colour Corrector Kit
  199,95 kr
  Rating:
  100%
 • 5 artiklar

  per sida
  Loading...
  Filter

  Concealer

  Concealer är bra att ha som ett makeupredskap. Med en bra concealer kan du dels trolla bort mörka ringa runder ögonen, dels dölja rodnader, ärr, blemmor och annat. Idag finns det ett stort utbud av denna produkt och för att hitta bästa concealer så behöver du fundera på dina behov. Vad är det du vill kunna dölja med hjälp av din concealer? Oftast är det ju så att olika behov kräver olika sorters produkter. Sedan är det även så att om du använder den på fel sätt så kan den istället framhäva de skavanker du försöker dölja. Om det är mörka ringar under ögonen du vill dölja kan en krämig, lätt rosatonad concealer fungera. Om du vill framhäva och lyfta fram områden i ditt ansikte kan det vara bra med en ljusreflekterande concealer.

   

  Hitta rätt concealer för dig

  Den bästa concealer är den som passar de behov du har. Oftast så använder man denna produkt just för att täcka över eller dölja delar av ansiktet. Du kanske lider av mörka ringar, eller så har du blemmor lite varstans. Då är det bra att ha en concealer som så att säga trollar bort detta. Du bör välja en concealer som ligger så nära din egen hudton som möjligt. Den bör även ligga nära den foundation du har, i färg. Om du vill täcka över ärr, blemmor eller rodnader är det bra att välja en fastare concealer. De är generellt lite torrare i konsistensen. Därmed går det utmärkt att applicera den före foundation. Enklast görs det med ditt finger eller med hjälp av en pensel eller en svampapplikator. Du bör se upp så att du inte tar allt för mycket, eftersom det kan ge motsatt effekt och framhäva istället för att dölja.

   

  Hitta bästa concealern hos GOSH

  GOSH COPENHAGEN är ett innovativt danskt företag som erbjuder smink, parfymer, kroppsvårdsprodukter och mycket mer. Idag så säljs våra produkter i mer än 80 länder över hela världen. Merparten av våra produkter tillverkas i Danmark. Vi erbjuder fri frakt över 349 kronor samt fria returer. Om du är ute efter bästa concealer, så hittar du med säkerhet den i vårt utbud. Vi har ett brett utbud av produkter inom en mängd olika kategorier. Dessutom så utvecklar vi enskilda varumärken. Eftersom att vi har ett brett sortiment är det enkelt för dig att hitta den produkt som matchar dig och det du har behov av.