Ansikte

Allt du behöver för den perfekta ansiktsmakeupen! Här hittar du ett stort sortiment av olika makeupprodukter, som både återfuktar, täcker och ger glöd. Samtidigt kan du enkelt navigera för att hitta de produkter som till exempel är oparfymerade och Allergy Certified. Läs mer

Artiklar 1-12 av 43

Sida
per sida
 • Pressed Powder
  Så lågt som 139,95 kr
 • Dextreme Full Coverage Foundation
  Så lågt som 209,95 kr
 • Mineral Powder
  Så lågt som 179,95 kr
 • Concealer
  Så lågt som 129,95 kr
 • Lumi Drops
  Så lågt som 149,95 kr
 • CCC Sticks
  Så lågt som 149,95 kr
 • Chameleon Foundation
  Rating:
  100%
  Så lågt som 219,95 kr
 • BB Cream Foundation
  Rating:
  100%
  Så lågt som 169,95 kr
 • Artiklar 1-12 av 43

  Sida
  per sida

  Smink för ansiktet

  Här hos oss på GOSH finns det en hel del smink för ansiktet. Du hittar det mesta inom både smink och skönhet. Du kan därmed hitta det mesta du behöver för sminkväskan eller necessären hos oss. Vi har produkter från en mängd varumärken. Det är smart att satsa på bra smink för ditt ansikte, som gör det lättare för dig att göra en snygg makeup.

  Makeup för alla

  När det gäller smink för ansikte så är det ett mycket brett begrepp och det innehåller en hel del produkter. Fördelen med smink är att du kan experimentera med din egen look och testa på olika sätt att sminka dig. Oavsett om du föredrar att ha en diskret makeup eller en mer dramatisk look, så hittar du vad du behöver här hos oss. Det är smart att ha allt du behöver, så att du kan börja med en rengöring, sedan applicera produkter såsom primer, concealer, foundation och olika krämer och serum. Du kan även använda bra produkter som contouring, bronzer, highlighter, puder och rouge.

  Efter det så har du andra produkter att använda i din makeup. Bland annat eyliner och kajal för att framhäva dina ögon. Sedan kan du förstärka ögonens färg med ögonskugga och mascara. Hos oss finns det även ett sortiment med ögonfransfärgning och ögonbrynsfärgning så väl som ögonbrynspenna, ögonbrynsgel och ögonbrynsskugga. För läpparna finns det ett bra utbud inom läppstift, läppennor, läppglans, läpp-primers och lip-plumpers.

  Vi på GOSH har även bra sminkborttagning och toners samt bra hudvård som du kan använda dig av varje dag. Det är inte fel att ha en bra rutin för att ta hand om din hy i ansiktet på ett bra sätt.

  Hitta smink för ansikte hos GOSH

  Här hos oss på GOSH finns det en hel del smink för ansikte. Dessutom har vi ett brett utbud av flera andra sorters produkter. GOSH COPENHAGHEN har ett brett produktsortiment av kroppsvårdsprodukter, smink, dofter, parfymer samt mycket mer. Vi är ett danskt företag och de flesta produkterna tillverkas i Danmark. När du handlar hos oss så får du fri frakt över 349 kronor samt att vi även erbjuder fria returer om du vill skicka tillbaka något.

  Det kan vara smart att handla det du behöver hos oss, oavsett om du vill komplettera det du inte har hemma eller om du vill köpa allt för att få till en bra sminkning hemma hos dig.