Läppstift

11 artiklar

per sida
 • GOSH

  Velvet Touch Lipstick
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Velvet Touch Matt Lipstick
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Long Lasting Lip Marker
  Så lågt som 49,95 kr
 • GOSH

  Kiss Me Matt Lips
  Så lågt som 149,95 kr
 • GOSH

  Luxury Rose Lips
  Så lågt som 169,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva Lipstick
  Så lågt som 179,95 kr
 • GOSH

  Luxury Nude Lips
  Så lågt som 169,95 kr
 • GOSH

  Liquid Matte Lips
  Så lågt som 149,95 kr
 • GOSH

  Luxury Red Lips
  Så lågt som 169,95 kr
 • 11 artiklar

  per sida

  Läppstift

  Ett läppstift eller flera är inte fel att ha. Det gör liksom pricken över i:et på hela din sminkning. Idag finns det en mängd olika typer av läppstift att välja mellan. Bland annat finns det heltäckande, matta, glansiga, transparenta, halv-transparenta, med solskyddsfaktor och en massa mer. De kommer även i en mängd olika färger. Det allra viktigaste när du väljer läppstift är att utgå ifrån vad du gillar och trivs i. Sen är det inte fel att ha flera olika färger hemma på läppstiften, så att du kan välja utifrån humör eller tillfälle. Beroende på finish så finns det olika varianter att välja på så som matt, glansigt, flytande med mera. För att hitta rätt nyans på lipstick så utgå från din egen hudton. Om du har ljus hy och ofta blir röd i solen är kalla toner ofta det bästa. Har du däremot en mörkare hy som lätt blir solbränd, satsa då på varma nyanser.

  Så håller läppstiftet längre

  Det finns många knep för att få ditt läppstift att sitta bra och sitta länge. Ett bra sätt är att använda en läpp primer före du applicerar läppstiftet. Har du nariga läppar, testa då att peela dem innan du applicerar läppstiftet. Det kan du göra med saker du har hemma, genom att blanda ihop lite honung och socker. Ett annat sätt att grunda läpparna är att använda en läppenna före det klassiska läppstiftet. Du kan då välja mellan att bara fylla i läpparnas konturer eller täcka hela läpparna med pennan. Du kan även avsluta med att ta transparent puder ovanpå.

  För ännu bättre hållbarhet så kan du välja ett så kallat liquid lipstick. Det torkar på läpparna till en matt nyans. Dock kan det även torka ut dina läppar, så tänk på att återfukta dem då och då med bra produkter som till exempelvis en läppolja.

  Köp bästa läppstiftet hos GOSH

  Vi på GOSH har ett brett sortiment av läppstift samt andra bra produkter för dina läppar.  Vi är ett danskt företag med produkter inom skönhet, smink, dofter och kroppsvård. Vi finns i fler än 80 länder. Handlar du av oss så ger vi dig fri frakt över 349 kronor, samt att vi har fria returer. Dessutom så har vi snabb frakt! De allra flesta av våra produkter vi har tillverkas i Danmark. GOSH COPENHAGEN har det mesta du kan tänkas behöva när det kommer till produkter inom smink och kroppsvård.