Läppstift

9 artiklar

per sida
 • Lip Stain - 001 Shocking Pink Lip Stain - 001 Shocking Pink
  New

  GOSH

  Lip Stain - 001 Shocking Pink
  Så lågt som 189,00 kr
 • GOSH

  Velvet Touch Lipstick - 43 Tropical Pink
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  99%
 • GOSH

  Long Lasting Lip Marker - 004 Chocolate
  Så lågt som 49,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Kiss Me Matt Lips - 001 Innoncent Kiss
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Luxury Nude Lips - 001 Nudity
  Så lågt som 169,95 kr
  Rating:
  55%
 • GOSH

  Luxury Red Lips - 002 Marilyn
  Så lågt som 169,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Luxury Rose Lips - 001 Love
  Så lågt som 169,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Liquid Matte Lips - 001 Candyfloss
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  80%
 • 9 artiklar

  per sida
  Loading...
  Filter
  Varumärke
  1. Gosh
  Kategori
  Farve
  Pris
  [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"row","id":"wkhg6do","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"column","id":"v8n4kex","elements":[{"content":"

  Läppstift

  \n

  Läppstift är en pigmentrik läpprodukt som ger dina läppar färg och liv. Om du vill ha en riktigt intensiv färg, så är det bra att applicera både läppstift och läppenna. När det gäller läppstift så finns det idag en mängd olika varianter att välja mellan. Det finns läppstift som är heltäckande, matta läppstift, glansiga läppstift, läppstift som är transparenta eller halv-transparenta så väl som det finns läppstift med SPF. Det finns även en mängd olika färger att välja mellan!

  \n

  Att lägga på färg på läpparna gör att du snabbt får en snygg look! Det passar bra att bära oavsett om det är vardag eller fest.

  \n

  Hitta rätt färg på läppstiftet

  \n

  Alla kan så klart ha vilken färg de vill på sitt läppstift, men det är oftast så att vissa färger gör sig bäst beroende på vad du har för underton på din hud. Det är snyggt att matcha ditt läppstift med hjälp av just den. Du som har blåa vener på din handled, du har en kall underton och du som har gröna vener, du har en varm underton. Ser du ingen skillnad, så har du en neutral underton. För dig med kall underton kan ett lila läppstift göra underverk, eller ett rött som drar lite åt det blåa hållet. För dig med varm underton passar starka färger så som orange och rött. För dig med neutral ton, du kan testa dig fram!

  \n

  Sedan är det ju även snyggt att matcha färgen på ditt läppstift beroende på om du är ljus eller mörk, din hårfärg eller vad du ska ha på dig.

  \n

  Få läppstiftet att hålla hela dagen

  \n

  För att ditt läppstift ska hålla hela dagen, så är det dels bra att köpa ett bra läppstift, dels bra att se till att göra läpparna redo för läppstiftet så att säga. För att slippa få ett läppstift som kladdar, rinner utanför munnen eller försvinner, så finns det en del saker du kan göra, före applicering av läppstiftet.

  \n

  Du kan med fördel börja med att exfoliera dina läppar, alltså skrubba bort döda hudceller. Sedan kan du återfukta dem med en läppolja eller ett läppbalsam. Därefter bör du lägga på en primer så att du ger läppstiftet en bra grund. Du kan efter det förstärka läpparna med en läppenna och sedan applicera läppstiftet. Bit av på papper efter första appliceringen och lägg sedan på ett lager till. Försegla sedan genom att borsta på lite transparent puder.

  \n

  Ett smart tips för att inte få läppstift på dina tänder, det är att stoppa in ett finger i munnen, göra en pussmun och dra ut det. Den färg som sitter på fingret är den färg du nu slipper att få på dina tänder!

  \n

  Ett annat tips är att du under dagen ser till att låta bli dina läppar! Låt bli att slicka på dem eller gnida dem med händerna. Dock ska de kunna tåla en kyss eller två, men för säkerhets skull, se till att ha med dig ett bra läppstift i väskan för att kunna fylla på!

  \n

  Måste jag återfukta mina läppar före applicering av läppstift?

  \n

  Det finns så klart inga måsten, men det är inte fel att tillföra läpparna extra fukt före läppstiftet, särskilt om du har torra och nariga läppar. Det kan du göra med en bra läppolja eller ett läppbalsam. Det kan även vara värt att ibland exfoliera dina läppar.

  \n

  Ska man använda både läppenna och läppstift?

  \n

  Det är inte ett måste att använda båda delar, men om du vill ha fylligare läppar så kan du få det genom att konturera dina läppar. Sedan förhindrar det läppstiftet att flyta ut. En läppenna kan även användas för att fylla i dina läppar före applicering av läppstiftet.

  \n

  Kan jag bara ha ett lip gloss?

  \n

  Ett lip gloss eller läppglans som det även heter går att använda helt själv, eller tillsammans med ett läppstift. Det är helt enkelt en smaksak.

  \n

  Måste jag använda läpprimer?

  \n

  En primer för läpparna är så klart inte ett måste att använda. Men det ger en bra grund för läppstiftet. Precis som du har primer i ansikte eller på ögonlocken för att få ett smink som håller hela dagen, så kan en läpprimer göra att ditt läppstift håller sig snyggt från morgon till kväll.

  \n","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"text","id":"mustsaa","history":false}]}]}],"pid":"u9w7w213gksk"}[/mgz_pagebuilder]