GOSH

Velvet Touch Eye Liner - 005 Golden Cadillac

129,95 kr

This product is

Parfymfri
Vegansk

Fri frakt över 349 ​​kr.

Snabb leverans 1-2 vardagar

Fri retur

This product is

Parfymfri
Vegansk

EXTREMT BRA OCH TÄCKANDE EYELINER.

VELVET TOUCH EYE LINER är mjuk och enkel att applicera och har en ovanligt bra täckningsförmåga. Den har också en smidig och mjuk konsistens att jobba med och kan enkelt tonas med en pensel eller applikator. Den är mycket vattentät och klarar nästan allt.

 

VIKTIGA EGENSKAPER

  • Extremt vattenfast
  • Hög täckningsförmåga
  • Intensiv färgpigmentering
  • Innehåller vitamin E & jojobaolja

För en naturlig vardagslook ska du måla en linje på din översta franskant med VELVET TOUCH EYE LINER efter ögats naturliga form. Gör en liten ”vinklad” spets med eyelinern vid sidan av ögat. Fullända looken med en mascara. Om du vill tona eyelinern ska du komma ihåg att inte vänta för länge efter att du har applicerat den.

 

Få en iögonfallande vardagslook

För en naturlig vardagslook ska du måla en linje på din översta franskant med VELVET TOUCH EYE LINER efter ögats naturliga form. Gör en liten ”vinklad” spets med eyelinern vid sidan av ögat. Fullända looken med en mascara. Om du vill tona eyelinern ska du komma ihåg att inte vänta för länge efter att du har applicerat den. Fullända looken med din GOSH favoritmascara.

 

TIPS OCH TRICKS

För att förhindra att VELVET TOUCH EYE LINER torkar ut ska du alltid sätta på korken efter användning. Kan vässas med hjälp av en GOSH-pennvässare.

None
Write Your Own Review