Läppenna

3 artiklar

per sida
 • Velvet Touch Lipliner Waterproof
  -20%

  GOSH

  Velvet Touch Lipliner Waterproof
  Så lågt som 87,96 kr Ordinarie pris 109,95 kr
  Rating:
  90%
 • The Ultimate Lipliner - With A Twist
  -20%

  GOSH

  The Ultimate Lipliner - With A Twist
  Så lågt som 111,96 kr Ordinarie pris 139,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva Lip Liner
  Så lågt som 139,95 kr
  Rating:
  100%
 • 3 artiklar

  per sida

  Läppenna

  En läppenna eller en lip pencil är bra att ha då du ska sminka dina läppar. Den var mycket populär förr i tiden och har åter igen kommit att bli det. Man kan säga att en läppenna är som en kajalpenna, fast i nyanser som passar läpparna. Många använder sig av den som en bas för läppstiftet så att det ska hålla längre. Dock går den även att använd för att förstärka färgen eller för att inte läppstiftet ska flyta ut i läpplinjerna. Du kan även använda läppennan för att måla nya former på dina läppar, för att ge illusion av att de är större eller mindre än vad de är. Se bara upp så att du inte överdriver då det kan ge ett onaturligt utseende.

  Hur använder man en läppenna?

  Det är viktigt att välja rätt nyans på din lip pencil. Du vill inte ha en som är allt för mörk och bara ger dig en kraftig linje runt dina läppar. Du bör välja en läppenna som har samma nyans och färg som ditt läppstift. Du kan använda den som en bas före läppstiftet med om du vill, fast du kan även använda en lip primer. En del föredrar att bara ha läppennan runt om läpparnas kanter. Dock ger det snyggast resultat att använda den på hela läppen.

  När du ska applicera med pennan är det bra att först börja med de yttre linjerna. Följ helt enkelt läpparnas konturer. Men om du vill ha en tydligare amorbåge så kan du måla dit det. Se bara till att inte överdriva. Efter du är klar med att ha målat konturerna så kan du sedan fylla resten av läpparna med pennan. Efter det lägger du på läppstiftet eller läppglanset.

  Hitta bästa läppennan hos GOSH

  Om du är på jakt efter en riktigt bra läppenna, så har vi det med all säkerhet i vårt sortiment. Vi på GOSH COPENHAGEN har ett brett sortiment av smink och där ibland då läppennor, läppstift, läpp primers med mera. Utöver det hittar du även produkter inom dofter, kroppsvård och mycket mer. Vi är ett danskt företag men vi finns i fler än 80 länder. Vi har fri frakt på det du beställer om du köper produkter för mer än 349 kronor. Vi har dessutom en mycket snabb leverans. Om du inte är nöjd över något så har vi fria returer och det på alla dina ordrar.