[mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"row","id":"nj4s5y0","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"column","id":"fbvwmqy","elements":[{"content":"

Läppenna

\n

En läppenna är en bra investering. Den kan användas ensam eller tillsammans med produkter som läppstift och läppglans. Med hjälp av en bra läppenna kan du få ett mer hållbart resultat, så väl som ett snyggare. En läppenna kan även användas för att göra dina läppar större eller mindre.

\n

Du kan använda läppenna tillsammans med läppstift, för att få färgen att hålla hela dagen. Börja då med att lägga grunden med hjälp av läppennan. Du börjar då med amorbågen, måla ett kryss i mitten av överläppen. Det gör att du får en väldefinierad och snygg båge. Fortsätt med resten av de yttre kanterna. Du kan om du vill även använda pennan på hela läppen.

\n

Det går även att använda dig av två olika pennor, för att göra en snygg definierad look och en bra countouring. Välj då en ljus läppenna och en mörk. Det för att kunna skapa som en 3D-effekt. Börja sedan med den mörka läppennan för att markera läppkonturen. Lägg fokus på amorbågen. Efter du har fyllt i konturerna runt om, ta den ljusare pennan och använd den för att fylla i hela läpparna med. Du kan även ta en läppborste, för att blenda samman de båda. Sedan kan du avsluta med ett läppglans. Blenda ut den med hjälp av en läppensel.

\n

Tips när du ska köpa läppenna

\n

När du ska köpa en läppenna så är det viktigt att du väljer en bra läppenna i en nyans som matchar din hudton samt även din hårfärg. Visst kan du välja vilka färger du vill, men för bästa resultat är det bra att ta reda på om du har en varm eller kall underton och sedan välja nyans och färg efter det.

\n

En annan viktig sak att tänka på då du ska köpa dig en läppenna, det är vad för formula och konsistens den har. Det är rätt smart att välja en mjuk och krämig läppenna, men samtidigt bör den inte smeta ut sig. Din läppenna bör vara lätt att applicera, så att du kan använda den dels för att markera läpparna, dels för att få ett naturligt resultat.

\n

Välj gärna även en läppenna som är något mer återfuktande och mjukgörande. Sedan är det upp till dig vad för märke och vad för färg du väljer. Du kan med fördel välja att köpa ett par olika pennor.

\n

Gör läpparna större med läppenna

\n

Du kan så att säga fuska till dig fylliga läppar, utan att använda fillers. Det helt enkelt genom att använda din läppenna på rätt sätt. Se till att du väljer en bra läppenna som är så nära som möjligt i din egen läppfärg. Sedan använder du den för att måla lite utanför dina egna linjer. Om du ska ha på läppstift efter, så använd då en liknande färg på läppenna och läppstift. Även med läppstiftet ska du applicera utanför din läpplinje. Då du målar med läppennan utanför din läpplinje, så gör det att dina läppar ser större och fylligare ut. För att få en illusion av en mer putande läpp så kan du markera särskilt vid amorbågen.

\n

Vad är en läppenna?

\n

Man kan säga att läppennan är som en form av kajal, fast att man har den på läpparna. Det är en penna med en spets som du använder dels för att markera dina läpplinjer med, dels kan du ha den för att fylla i hela läppen.

\n

Varför ska jag använda en läppenna?

\n

Det som är så bra med att använda en läppenna är att du snabbt och enkelt kan få en definierad look samt ett resultat som håller länge. Med en läppenna kan du framhäva dina läppars form så väl som du kan använda den för att skapa ett fylligare intryck. Du kan även använda den för att skapa en helt annan form på läpparna.

\n

Hur använder jag läppennan?

\n

För allra bästa resultat, förbered gärna dina läppar redan dagen före, genom att återfukta dem. Det kan du göra med en läppolja eller ett läppbalsam. Det gör att det blir lättare att måla runt dina läppar och det ger även ett jämnare resultat. Sedan är det upp till dig om den bara ska vara för konturerna eller om du även vill fylla dina läppar med den.

\n

 

\n","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"text","id":"hpm5m57","history":false}]}]}],"pid":"ftx69qw6to73"}[/mgz_pagebuilder]