Primer

13 artiklar

per sida

13 artiklar

per sida
Loading...
Filter

"

Primer makeup

Något du kan ha innan du applicerar din foundation är en primer. Med en makeup primer får du en jämnare hudton. Den fyller även eventuella rynkor och förminskar porer. Dessutom gör en primer att ditt smink sitter där den ska sita, hela dagen. Det ger dig en bra bas i sminkningen helt enkelt. Genom att applicera en primer först, så blir det bra mycket lättare att sedan applicera din foundation. Det finns idag olika sorters primer makeup och du bör välja en efter vad du har för slags hy. Det är nämligen skillnad på primer för torr hy och primer för fet hy.

 

Hitta rätt makeup primer

Anledningen att använda dig av en primer då du sminkar dig är för att du ska få en jämn och slät hud så väl som den hjälper till att hålla sminket på plats. En primer blir som ett bra lager som jämnar ut så att eventuella rynkor, linjer och stora porer döljs. Din primer bör appliceras före din foundation. Du kan använda den i hela ansiktet eller efter behov på olika områden. Med fördel på områden som gärna blir blanka.

Om du har en torr hy så är det bra att välja en återfuktande primer. Du kan då med fördel välja en primer i krämform eller som olja. Om du däremot har en fet hy som är glansig så finns det bra primers för det med. En sådan primer absorberar överflödig olja och talg. Det gör din hy mattare och tar bort blanka partier. Det finns även make up primer med extra glow, eller de som kan dämpa röda områden i ansiktet. Primers kommer oftast i gel- eller cremeformula men finns även som primerspray.

 

Hitta bästa primern hos GOSH

Om du letar efter den allra bästa primern, kolla då in vårt utbud av dessa. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag. Vi erbjuder ett brett utbud av det mesta inom dofter, smink, kroppsvårdsprodukter och mycket mer. Vi har idag produkter som säljs i mer än 80 länder, världen över. De flesta av våra produkter tillverkar vi i Danmark. Hos oss får du fri frakt om du handlar för mer än 349 kronor. Är det så att du av någon anledning vill skicka tillbaka något, så är det fria returer. Hos oss på GOSH finns det mesta du kan tänka dig som matchar dina behov och önskemål när det kommer till smink och andra produkter.