Ögonbryn smink

Brow wow WOW! Sätt fokus på dina bryn. Är du ny på ögonbrynsfronten? Då är det enkelt att använda en ögonbrynsgel. Om du däremot vill ha mer markerade ögonbryn rekommenderar vi helt klart en ögonbrynspenna. Eller letar du efter något helt annat? Det kan du säkert också hitta här nedanför. Läs mer

11 artiklar

per sida
 • GOSH

  Eye Brow Pencil - 01 Brown
  Så lågt som 119,00 kr
  Rating:
  91%
 • GOSH

  Brow Lift Lamination Gel - 001 Greybrown
  Så lågt som 209,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Brow Shape & Fill - 001 Brown
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Defining Brow Gel 8 ml - 001 Clear
  Så lågt som 129,00 kr
  Rating:
  96%
 • GOSH

  Ultra Thin Brow Pencil - 001 Brown
  Så lågt som 139,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Brow Pen - 001 Brown
  Så lågt som 139,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Eye Brow Kit
  169,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Brow Sculpting Fibre Gel - 001 Nutmeg
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Brow Hair Stroke - 001 Brown
  Så lågt som 139,95 kr
  Rating:
  90%
 • GOSH

  Growth Serum - Brows
  349,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Pro Growth Serum
  579,00 kr
 • 11 artiklar

  per sida

  Ögonbryn smink

  Om du vill ha smink för dina ögonbryn, så finns det idag många alternativ att välja på. Du kan bland annat använda dig av ögonbrynspenna eller ögonbrynskugga. Det finns även ögonbrynsmascara så väl som det finns ögonbrynsgel. När det gäller ögonbryn smink så har du en del alternativ att välja på alltså. Du kan även välja att färga dina ögonbryn om du föredrar ett mer permanent resultat. Det är inte så svårt att måla snygga ögonbryn eller att fylla i dem. Det krävs bara lite övning samt att du väljer rätt sorts produkt som passar dig. Många gånger blir det lika bra resultat oavsett om använder en ögonbrynspenna eller ögonbrynskugga.

  Snygga ögonbryn med hjälp av smink

  Om du vill så kan du först forma dina ögonbryn. Det genom att använda pincett eller en ögonbrynskniv. Dessa två metoder är för att få bort en del av håren. Om du bara vill ha styrsel på dina ögonbryn så finns ögonbrynsvax. Därefter kan du välja att använda dig av ögonbryn smink. Om du föredrar att använda en ögonbrynsmascara före vax så går det bra med. Efter det kan du måla snygga ögonbryn med hjälp av en ögonbrynspenna eller en ögonbrynsskugga. Pennan är rätt smidig att använda. Med en sådan kan du enkelt fuska fram perfekta ögonbryn. Du kan fylla hela ögonbrynet med denna penna eller så fyller du bara i vissa delar.

  En ögonbrynskugga är ett annat bra alternativ. Man kan säga att den fungerar ungefär på samma sätt som en ögonskugga gör. Det är enkelt att applicera den på dina ögonbryn och den ger dig en naturlig look.  Ett tredje alternativ annars är ögonbrynsgel. Den har en bra konsistens som är lätt att hantera och applicera.

  Om du vill ha en annan färg på dina ögonbryn och det lite mer permanent, då väljer du en ögonbrynsfärg.

  Köp ögonbryn smink hos GOSH

  Här hos oss på GOSH COPENHAGEN finns det en hel del olika sorters ögonbryn smink. Du kan därmed hitta det alternativ som passar dig allra bäst. GOSH är ett danskt företag, men vi finns i över 80 olika länder med våra produkter. I vårt sortiment finns det mesta inom smink, dofter, kroppsvård och mycket mer. När du handlar här hos oss så får du fri frakt om du köper över 349 kronor. Om du måste skicka tillbaka något så har vi fria returer. I vår webbutik fmesta du kan tänka dig som matchar dina behov och önskemål när det kommer till smink och andra produkter.