Ögonskugga

Artiklar 1-12 av 20

Sida
per sida
 • Mineral Waterproof Eye Shadow
  Rating:
  100%
  Så lågt som 129,95 kr
 • Eyedentity
  Så lågt som 179,95 kr
 • Forever Eye Shadow
  Rating:
  100%
  Så lågt som 139,95 kr
 • Hybrid Liner & Shadow
  Så lågt som 129,95 kr
 • Grab & Go
  Så lågt som 279,95 kr
 • Trio Eye Shadow
  Så lågt som 59,95 kr
 • 3in1 Hybrid Eyes
  Så lågt som 179,95 kr
 • Effect Powder
  Så lågt som 119,95 kr
 • Eye Designer
  Så lågt som 139,95 kr
 • Artiklar 1-12 av 20

  Sida
  per sida

  Ögonskugga

  Ögonskuggor är något som finns en mängd olika varianter. Det är glittriga, matta, skimrande ögonskuggor så väl som att de finns i en massa färger och former. En ögonskugga kan vara en enda, eller så kan det vara en ögonskuggspalett eller en så kallad eyeshadow palette. Ögonskugga passar bra att ha både i din vardagssminkning så väl som då du ska göra en kvällsmakeup eller en festsminkning. Ögonskugga kan användas på många olika sätt. Det kan göra din look intensivare, du kan förstora ögonen eller framhäva din ögonfärg. Många gånger används ögonskugga tillsammans med kajal, eyliner och mascara. Ögonskugga finns som puder, kräm, stift, penna och de appliceras på lite olika sätt. Puder finns i två varianter, pressat och löst. En ögonskuggspalett brukar innehålla toner som matchar varandra.

  Applicera ögonskugga

  När du ska applicera din ögonskugga kan du välja att använda en borste, en applikator eller fingrarna. En del ögonskuggor har med små verktyg du kan använda dig av. Om du vill att din ögonskugga ska sitta på ett bra sätt och hålla hela dagen, börja då med att applicera en primer. För att det ska bli jämt med ögonskugga på båda ögonlock, applicera ett i taget. Du kan med fördel använda ditt ögonbryn som referenspunkt.

  Om du väljer en ögonskugga i form av löst puder, så kan det falla ner och lägga sig på kindbenet. Du kan undvika det genom att bara ta lite ögonskugga åt gången och skaka av överflöd innan. Annars kan du ha en servett eller annat under. Man brukar applicera ögonskugga på ögonlocken och upp mot ögonbrynet. Ofta så gör man som så att man tar de ljusare skuggorna i inre ögonvrån och mörkare färger i yttre delen. För att lära dig att applicera på olika sätt är det inte fel att kolla in tutorials som finns att hitta på nätet.

  Hitta bästa ögonskuggan hos GOSH

  Här hos oss på GOSH finns det ett stort utbud av ögonskuggor så väl som ögonskuggspaletter och eyeshadow palette. Hos GOSH COPENHAGEN finns det en hel del inom parfymer, dofter, kroppsvård och mycket mer. Vårt breda produktsortiment finns idag tillgängligt i över 80 länder. De flesta av våra produkter tillverkas just i Danmark, då företaget är danskt. Hos oss får du fri frakt när du handlar över 349 kronor samt att vi erbjuder snabba leveranser och fria returer. Det på alla våra produkter som vi har på vår sida.