Serum

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Ögonbrynsserum

Med ögonbrynsserum kan du få fylligare ögonbryn och det på ett mycket enkelt sätt. Det som ett ögonbrynsserum gör är att den stimulerar växtcykeln som dina ögonbryn har. Det på ett naturligt sätt genom att den tillför ett näringsmässigt stöd. När du tillför extra näring till dina ögonbryn så ökar dess tillväxt och det gör att du får snyggare ögonbryn med mer volym samt tjockare hårstrån. Idag finns det flera olika sorter med ögonbrynsserum att välja på. Bra alternativ är de som innehåller Biotin. Det är en viktig vitamin med bra effekter.

Att använda ögonbrynsserum

Det kan finnas olika anledningar till att man vill ha mer ögonbryn eller fylligare sådana. Kanske du har en dålig tillväxt eller så har du plockat allt för mycket på dem genom åren. Om du har tröttnat på att fylla i dem hela tiden med en ögonbrynspenna och inte heller vill tatuera in ögonbryn så är serum ett bra alternativ. Se till att använda ditt ögonbrynsserum på rätt sätt. Det så att du får en maximal effekt och ett bra resultat. Du bör applicera detta serum två gånger per dag, gärna morgon och kväll. Innan du applicerar serumet, se till att dina ögonbryn är rena och att de är torra. Sedan se till att arbeta in serumet ordentligt, ända in i rötterna. Du måste även ha tålamod, då tillväxt och resultat börjar synas efter 8 till 12 veckor.

Brynserum är ett billigt sätt att få till snygga ögonbryn. Serumet så att säga stimulerar brynroten med hjälp av näring och protein. Sedan så tillför produkten även fukt, som ger brynen en smidighet samt en längre livscykel. Bland vanliga ingredienser i serum för ögonbryn finns bland annat protein, vitaminer och olika peptider samt återfuktande ämnen.

Hitta bästa ögonbrynsserumet hos GOSH

Om du är på jakt efter ett riktigt bra ögonbrynsserum kolla då in vårt utbud. Här hos oss på GOSH finns det en hel del bra produkter inom flera olika kategorier. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag som finns i 80 länder och det världen över. Här hos oss hittar du ett brett produktsortiment inom doft, kroppsvård och smink. Om du beställer produkter av oss så får du fri frakt om din order är över 349 kronor. Hos oss är det även snabba leveranser. Vi har även fria returer om du vill skicka tillbaka något av det du köpt men inte känner att du är nöjd.