[mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"row","id":"km0b2i7","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","type":"column","id":"jl9lr9n","elements":[{"content":"

Bra ögonfransserum

\n

Om du upplever att du har korta ögonfransar, tunna ögonfransar eller spröda ögonfransar, så kan du ge dem en boost med hjälp av ett ögonfransserum. Med ett ögonfransserum kan du nämligen göra att dina fransar växer snabbare, samt att det även gör att dina fransar blir starkare, längre, fylligare och även mörkare.

\n

Det kan finnas många orsaker till att du tappar ögonfransar eller att de är för glesa eller för spröda. För att stärka upp dina fransar, så är det en god idé att satsa på ett bra ögonfransserum. Det kan även vara idé att använda om du tidigare haft ögonfransförlängning.

\n

Med bästa ögonfransserum kan du åter igen få fina ögonfransar, som är täta, starka, långa, fylliga. Det ger dig en piggare och mer intensiv blick.

\n

Att använda ögonfransserum

\n

Ett ögonfransserum är som en slags näring till dina fransar kan man säga. Dina ögonfransar har en växtcykel på 4–8 veckor. Genom att applicera på ögonfransserum, så kan du påskynda tillväxten av dem, samtidigt som du ger dem näring och fukt. Ett ögonfransserum stimulerar dina ögonfransars hårsäckar och det gör att de fransar som växer ut är längre, tjockare och starkare.

\n

Det är inte särskilt svårt att använda dig av ögonfransserum. Det går snabbt och är enkelt att applicera. Se först till att göra rent ditt ansikte och dina fransar. Läs noga beskrivningen av det ögonfransserum du köpt. En del ska appliceras morgon och kväll, andra bara på kvällen. De allra flesta ögonfransserum appliceras med hjälp av en tunn pensel. Men det finns även de med spolformade borstar eller med svampapplikator. Lägg på serumet längs med den övre fransraden, precis vid rötterna.

\n

Se till att applicera ditt serum, varje dag, i minst 4–8 veckor. För det tar ett tag att se resultat! När du sedan har fått önskat resultat, så räcker det att du applicerar en eller två gånger per vecka. Det för att så säga underhålla det resultat du uppnått.

\n

Hitta bästa ögonfransserum

\n

För att hitta bästa ögonfransserum så kan det vara bra att läsa på mer om olika sorter eller kika på ett bäst i test. De flesta ögonfransserum fungerar på liknande sätt. Det du kan tänka på är att köpa ditt ögonfransserum av en erkänd tillverkare. Att satsa på att köpa ögonfransserum är rätt smart om du vill ha hjälp med att få en ökad tillväxt av dina ögonfransar. Med ett bra serum kan du göra dina svaga och glesa ögonfransar starka och fylliga igen.

\n

Kanske du har haft en fransförlängning tidigare och känner att dina fransar efter det har blivit försvagade? Då är det rätt bra idé att boosta upp dem med hjälp av ett ögonfransserum. Med ett sådant kan du åter igen få fransar som är långa, fylliga och vackra. Även du som inte haft förlängning kan ha nytta av ett serum, om du har fransar som är spröda eller glesa.

\n

Vad är ögonfransserum?

\n

Ett ögonfransserum gör att dina hårsäckar får näring samt att den ser även till att stimulera fransroten. Det med stärkande ingredienser och mineraler. Formulan i serumet påskyndar tillväxt samt gör dem starkare, längre, tjockare och fylligare.

\n

När ser jag resultat?

\n

Många är otåliga att se resultatet! Dock är det så att det tar minst 4–6 veckor för att det ska börja ge resultat. Det förutsätter även att du applicerar serumet som du ska. Så se till att du alltid läser den beskrivning som finns med i det serum du köper.

\n

Hur länge måste jag använda ögonfransserum?

\n

När du är nöjd med ditt resultat, så kan du sedan underhålla det genom att applicera serumet två gånger i veckan. Det så att du har kvar ditt resultat framåt i tiden.

\n

Kan jag vara allergisk mot ögonfransserum?

\n

Grejen är ju att man kan vara allergisk mot vad som helst, det finns aldrig garantier för att du inte ska vara det. Dock kan du vara säker på att ögonfransserum från seriösa tillverkare är testade så att de inte ska orsaka allergier. Det du kan göra är att testa ett par droppar av serumet på din handled. Om du inte fått en reaktion inom 48 timmar, så är du inte allergisk mot det. Se bara till att du använder ditt ögonfransserum enligt beskrivningen!

\n

 

\n

 

\n

 

\n

\n\n

","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"text","id":"ikn8s1o","history":false}]}]}],"pid":"jgi3yphggrux"}[/mgz_pagebuilder]