Ögonfransserum

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Ögonfransserum

Ögonfransserum så väl som ögonfransnäring är bra för dina ögonfransar. De kan nämligen ge dem en boost i vardagen så att säga. Det är rätt så bra att ge lite extra omtanke till både våra ögonfransar och våra ögonbryn. Ibland kan det vara så att du känner att du har ögonfransar som känns tunna och korta. Om du då vill att de ska vara längre och tätare så kan det hjälpa att använda dig av ett ögonfransserum. I ett sådant serum så finns det flera olika ingredienser och vitaminer. Dessa hjälper till att stimulera tillväxten av fransarna samt att den ger dem näring. Vid regelbunden användning av ett ögonfransserum så får du ett bra resultat på bara ett par veckor. Dina ögonfransar kommer att bli fylligare, längre och starkare. Komplettera gärna med ett ögonbrynsserum, som verkar på samma sätt.

Hur fungerar ögonfransserum?

Ögonfransserum kallas ibland för ögonfransnäring. Denna produkt är till för att dina fransar som bli längre, bli tätare och mindre spröda. Resultatet brukar synas efter ett par veckor och håller i sig så länge du fortsätter att applicera detta serum regelbundet. Det finns olika varianter av detta serum, men många av dem kommer i en hylsa. I denna hylsa är det en antingen en tunn pensel, svampapplikator eller spolformad borste.

Hur du ska applicera kan skilja sig åt beroende på vilket serum du använder. En del sorter fungerar som så att du ska stryka serumet längs med fransrötterna, andra är att de ska appliceras både längs med fransraden och på själva fransarna. En del ska appliceras två gånger per dag, andra ska bara appliceras en gång per dag.

Det som sker när du stryker på serum på fransraderna är att dina hårsäckar får näring i form peptider och aminosyror. Dessa ämnen hjälper fransarna att växa till sig, så att de bli längre och starkare samt att serumet även ger fransarna längre livslängd.

Hitta bästa ögonfransserumet hos GOSH

Här hos oss på GOSH finns det både ögonfransserum så väl som ögonbrynsserum. Vi har ett brett produktsortiment med smink, kroppsvård, ansiktsvård, sminkverktyg och dofter. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag och vi har ett brett utbud som finns idag i fler än 80 länder. Vi tillverkar de allra flesta produkterna i Danmark. Om du handlar hos oss så får du fri frakt när du köper över 349 kronor. Vi erbjuder även fria returer om du vill skicka tillbaka något.