Ögonbrynsgel

5 artiklar

per sida
 • GOSH

  Brow Shape & Fill - 001 Brown
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Defining Brow Gel 8 ml - 001 Clear
  Så lågt som 129,00 kr
  Rating:
  96%
 • GOSH

  Brow Lift Lamination Gel - 001 Greybrown
  Så lågt som 209,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Brow Sculpting Fibre Gel - 001 Nutmeg
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Eye Brow Kit
  169,00 kr
  Rating:
  100%
 • 5 artiklar

  per sida
  Loading...
  Filter

  Bra ögonbrynsgel

  Du som är ute efter att alltid ha perfekta bryn, du kan med fördel satsa på att köpa dig en ögonbrynsgel. Idag finns det ögonbrynsgel med färg så väl som det finns transparant ögonbrynsgel. Vad som är bästa ögonbrynsgel, det beror lite på vad det är du vill ha ut av den. Den största anledningen till att använda dig av en ögonbrynsgel, det är att få bukt med ostyriga ögonbryn. Kanske du har strån som gärna pekar åt både det ena och andra hållet? Det är ju inte alltid lämpligt att plocka dem med pincett. Med hjälp av en bra ögonbrynsgel så kan du få dem att hålla sig där de ska.

  De allra flesta ögonbrynsgel, de kommer i en förpackning som påminner om en mascara. Det är då en behållare samt en borste. Fördelen med att den ser ut så, är att den är lätt att applicera. Du bara doppar ner borsten i gelen, sedan drar du borsten över dina bryn. Du kan även forma till dem om du vill. Gör då det innan den stelnar till, så att du får den form du vill ha.

   

  Vilken är den bästa ögonbrynsgelen?

  Bästa ögonbrynsgel, vilken är det kanske du undrar? Vi skulle vilja påstå att det är den sort du trivs med att använda. Idag finns det ju olika märken av ögonbrynsgel samt att det finns ögonbrynsgel med färg samt den som är helt transparant. Det kan vara en god idé att testa dig fram för att hitta den bästa ögonbrynsgelen för dig.

  Om du vill satsa på en ögonbrynsgel med färg, så välj då en som är en nyans mörkare än de bryn du har. Det fungerar oftast bäst att ha en ögonbrynsgel med färg om du har ljusa bryn som du vill göra mörkare.

  Du som är ute efter en ögonbrynsgel som gör dina ögonbryn något fylligare, du kan satsa på en ögonbrynsgel som innehåller fibrer. Dessa små fibrer fäster sig på dina ögonbryn och gör så att de ser mycket fylligare ut.

   

  Applicering av ögonbrynsgel

  Som vi nyss nämnde så är det superenkelt att applicera din ögonbrynsgel. Se till så att dina ögonbryn är rena samt torra. Sedan så kan du applicera din gel. Om du vill använda en ögonbrynspenna på dina ögonbryn, så applicera den före du applicerar din gel. Du kan även använda dig av en ögonbrynsgel med färg om det är just att du vill ha en mörkare ton på dina ögonbryn.

  Själva appliceringen av ögonbrynsgelen, den görs med den medföljande borsten. Den påminner lite om en mascaraborste kan man säga. Doppa ner borsten, dra upp och dra av överflöd mot kanten på behållaren. Dra sedan borsten över dina bryn. Du kan med fördel borsta dem lite snett uppåt. Det ger dem nämligen mer volym. Sedan låter du bara dina bryn torka till.

  Kan jag använda ögonbrynsgel som mascara?

  Idag så är de allra flesta ögonbrynsgel just bara för att använda på dina ögonbryn. Den kan bli mycket stel och tar du då den på dina fransar så riskerar du att bryta av dem. Det finns dock en särskild ögonbrynsgel som du kan ha som en transparent mascara. Så kolla noga vilken det är du har.

   

  När ska man applicera ögonbrynsgelen?

  Du som gärna vill fylla i dina ögonbryn med hjälp av en ögonbrynspenna, du bör göra det före du applicerar din gel. Annars är det bara att applicera den när du vill under din sminkrutin.

   

  Ska jag använda ögonbrynsgel med färg eller en transparent?

  Det är en smaksak om du föredrar att använda dig av en transparent ögonbrynsgel eller en ögonbrynsgel med färg. De beter sig på samma vis och enda skillnaden är att en ögonbrynsgel med färg kan ge något fylligare resultat om du har glesa bryn.

   

  Kan jag göra ögonbrynsgelen mjuk igen?

  När du har applicerat din ögonbrynsgel på dina ögonbryn och låtit den torka, så blir den stel. Om det är så att du har behov av att åter igen göra den mjuk, så går det att göra. Om du valt en vattenlöslig gel så tar du bara lite vatten på dina fingrar och drar över ögonbrynen. Är det en vattenfast variant, så kan du istället använda dig av ekologisk kokosolja.