Ögonbrynsgel

6 artiklar

per sida
 • GOSH

  Brow Lift Lamination Gel
  169,95 kr
  Rating:
  81%
 • GOSH

  Defining Brow Gel 8 ml
  Så lågt som 109,95 kr
 • GOSH

  Brow Shape & Fill
  Så lågt som 149,95 kr
 • GOSH

  Eye Brow Kit
  149,95 kr
 • GOSH

  Brow Sculpting Fibre Gel
  Så lågt som 149,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva 2in1 Boss Brow
  Så lågt som 269,95 kr
 • 6 artiklar

  per sida

  Ögonbrynsgel

  En produkt för dina ögonbryn är ögonbrynsgel eller ögonbrynsgelé. Det kallas även ibland för brow gel eller eyebrow gel. Ofta kan det vara så att man inte är nöjd med formen eller färgen på sina ögonbryn. Det går dock att göra något åt. Vill du ha smalare ögonbryn så kan du forma dem med en pincett. Om du däremot vill att brynen ska hållas på plats, utan att det spretar hår åt alla hål, så gäller det att fixera dem. Det är vad du kan göra med en ögonbrynsgel. Då dessa finns i olika färger kan du även ändra färgen på dina ögonbryn med hjälp av den. Eller så använder du först en ögonbrynspenna före du applicerar en gel som är transparent.

  Transparent eller färgad?

  En snygg sminkning kompletteras av ett par snygga ögonbryn. Det finns idag två varianter av ögonbrynsgel. Det finns dels den som är helt klar, alltså transparent. Sedan finns det även brow gel med färg. Vad som passar dig allra bäst är en smaksak! Är det bara så att du vill kunna forma dina ögonbryn med en gel, då är det bäst att ta den som är transparent. Är det däremot så att du har ganska ljusa bryn, men vill ha dem lite mörkare, då är en färgad gel det bästa.  Det är rätt bra då att välja en färg som inte är detsamma som din hårfärg, då det kan bli lite onaturligt. Det bästa är istället att välja lite ljusare färg om du har mörkare hår och lite mörkare färg om du har ljust hår.

  Oavsett vilken variant av gel du väljer så har de samma egenskaper. De kan forma och släta ut dina ögonbryn på ett bra sätt. De kan även skapa volym och ge en bra fyllighet. De håller även brynen på plats!

  Hitta bästa ögonbrynsgelen hos GOSH

  Här hos oss på GOSH finns det flera olika varianter av ögonbrynsgel och eyebrow gel. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag, men vi finns i fler än 80 länder runt om i världen. Vårt utbud består av olika skönhetsprodukter. Bland annat har vi parfymer, smink, kroppsvårdsprodukter och mycket mer. Handlar du hos oss får du fri frakt över 349 kronor. Vi erbjuder även fria returer på din order. Vi har det mesta du kan tänka dig inom smink och skönhet, så att du kan hitta det som passar dig och dina behov på ett bra sätt.