Highlighter

Artiklar 1-12 av 13

Sida
per sida
 • Lumi Drops
  Så lågt som 149,95 kr
 • CCC Sticks
  Så lågt som 149,95 kr
 • Im Sparkling
  Rating:
  60%
  Så lågt som 139,95 kr
 • Grab & Go
  Så lågt som 279,95 kr
 • Strobe n Glow kit
  Så lågt som 279,95 kr
 • Strobelight
  Så lågt som 139,95 kr
 • Contour n Strobe Kit
  Så lågt som 279,95 kr
 • Lift & Highlight
  Så lågt som 149,95 kr
 • Artiklar 1-12 av 13

  Sida
  per sida

  Smink highlighter

  Highlighter är till för att du på ett bra sätt ska kunna framhäva dina ansiktsdrag. Det ger dig även ett fint glow. Det finns idag smink highligter i flera varianter. Bland annat finns det som löspuder, som flytande, i palett eller som kompakt. Sedan kommer de även med en matt eller med en skimrig finish. I en highligter finns det ljusreflekterande pigment. Man brukar applicera denna på ansiktets högsta punkter för att framhäva ansiktsdragen. Du kan därmed använda den på kindbenen, längs med näsbenet upp i pannan eller under ögat och ögonbrynen. Du kan även applicera den på hakan, i inre ögonvrån eller ovanför överläppen. Välj gärna en highlighter som passar din hudtyp. Har du lite fetare hy är det bra välja en i puderform. Den som är i cremefärg är dock enklare att jobba in i huden så det ser mer naturligt ut.

  Att använda highlighter

  Highlighter är en produkt som är ljusreflekterande och den finns i olika former. Du hittar det bland annat i flytande form, som kräm, i stift, samt som pressat eller löst puder. Alla olika varianter har dock gemensamt att de ger dig en skimrande, fräsch lyster. Du kan applicera denna direkt på osminkad hud eller använda den som ett sista steg i din basmakeup. Då efter att du har applicerat foundation, bronzer och rouge. Du kan använda dig av dina fingrar då du ska applicera den. Men du kan även välja att använda borste eller pensel. Idag finns det en massa olika tekniker att använda så som contouring, strobing, draping och många fler. Dessa är olika sätt att applicera din highlighter på. Vill du hellre ha ett naturligt resultat så är det inte så svårt. Du bara adderar lite highlighter på kindbenen och ögonlocken.

  Hitta din highlighter hos GOSH

  Du som vill hitta en bra och billig highlighter kan göra det här hos oss. GOSH är ett danskt företag som både tillverkar och säljer smink och det i över 80 länder. Vi erbjuder ett brett utbud av olika sminkprodukter samt att vi även har parfymer, dofter, kroppsvårdsprodukter och mycket mer. Många av de produkter vi har tillverkas i Danmark. När du handlar produkter här hos oss så får du fri frakt om du köper över 349 kronor. Vi erbjuder även fria returer om du mot förmodan vill skicka tillbaka något. Kolla igenom vårt stora utbud, vi har ett riktigt brett sortiment här hos oss.