Blush

6 artiklar

per sida
 • GOSH

  Im Blushing - 001 Flirt
  Så lågt som 129,00 kr
  Rating:
  98%
 • GOSH

  Blush Up - 001 Peach
  Så lågt som 225,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Matte Blush Up - 001 Hot Pink
  Så lågt som 225,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Strobe n Glow kit - 001 Highlight
  Så lågt som 279,95 kr
  Rating:
  80%
 • GOSH

  Mix & Match Palette
  239,95 kr
 • GOSH

  Lumi Drops - 002 Vanilla
  Så lågt som 149,95 kr
  Rating:
  80%
 • 6 artiklar

  per sida
  Loading...
  Filter

  Rouge/blush

  Rouge är ett måste i sminkväskan. Det ger en fräschör samt djup till din makeup. Det är även en bra genväg för att få en piggare look samt fantastiska kindben. Med rätt sorts rouge eller blush så kan du få en riktigt snygg sminkning. Det finns flera varianter av smink rouge. Det är puderrouge, cremerouge och gelrouge. Se till att använda ett rouge som funkar bra ihop med resten av din makeup. Färgerna bör harmonisera med varandra på ett bra sätt.  Klassisk applicering av rouge brukar vara på kindens högsta punkt. Det för att lyfta ansiktet. Utgå från din hudton och hårfärg samt se till att titta på vilka rouge du tycker passar dig. Fundera även på vilken look du är ute efter. Klassisk val är oftast ett rouge i aprikos eller i persikorosa nyanser. Dessa färger brukar passa de allra flesta då de använder rouge.

   

  Crème, puder eller flytande?

  Om man talar med en makeupartist så förespråkar de allt som oftast att man ska jobba med samma konsistens över hela basen. Så har du en puderbas, använd puderrouge, flytande rouge ovanpå flytande foundation och så vidare. Dock är det en smaksak och alltså inte ett måste. Fördelen med creme och flytande varianter är att de brukar hålla längre än puderrouget.

  När du ska applicera ditt rouge så behövs det olika verktyg, beroende på formen på ditt smink rouge. Är det en blush eller rouge i puderform är det bra att använda en rougeborste. Om du föredrar flytande rouge eller crème så kan du använda dina fingrar eller en svamp av beautyblendertyp.

  Om det blir för mycket rouge då du applicerar så är det ingen fara. Du kan justera det genom att lätt dutta med en pappersnäsduk eller bomullsrondell. Du kan även testa att applicera transparent puder ovanpå.

  Hitta rouge/blush hos GOSH

  Hos GOSH COPENHAGEN hittar du ett stort utbud av rouge och blush. GOSH är ett danskt företag, som säljer sina produkter i över 80 länder världen över. Här hos oss hittar du det mesta inom dofter, smink, kroppsvårdsprodukter och annat. De flesta av våra produkter tillverkas i Danmark. När du beställer rouge eller annat smink från oss så är det fri frakt om du handlar över 349 kronor. Vi erbjuder även fria returer. Vi har ett brett produktsortiment inom flera olika kategorier. Du kan hitta det rouge som passar dig och din stil här i vår webbutik.