Läppar

Välkommen till läppstiftshimlen! Läppstift har alltid varit vår starka sida och de gör dig absolut inte besviken. Vi har massor av färger och har gjort det mycket lättare för dig att hitta just den färg som passar din hudton. Vår nyaste kollektion läppstift är bland annat både veganska och oparfymerade. Titta efter ikonerna på bilderna. Läs mer

2 artiklar

per sida
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva Lipstick
  Så lågt som 179,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva Lip Liner
  Så lågt som 139,95 kr
 • 2 artiklar

  per sida

  Läppar

  Makeup för läpparna är ett måste att ha i din sminkväska. När det gäller läppar så finns det en hel del olika produkter att välja på. Det är inte bara läppstift det handlar om när man talar om läppar och smink. Det smink som oftast finns för läpparna är så klart då läppstift, men även läppenna, läppglans och läppbalsam. Sedan finns det även lip plumper, lip primer, pen sticks, liquid lipstick och mycket mer. Ofta är det så att det man har på läpparna gör pricken över i:et i din sminkning. Det är bra att ha en grund för läpparna och det får du med en bra läpp primer. Den gör att färgen håller sig och det utan att smetas ut. Med en läppenna kan du markera läpparna.

  Bra produkter för läpparna

  Om du vill ha make up på dina läppar så är det inte fel att ha lite av varje hemma och inte bara ett enda läppstift. En lip primer är bra att ha som grund. Sedan kan du använda dig av en highlighter för att måla en tunn linje ovanför amorbågen så att de ser större ut. Om du vill förstärka dina läppars plut, så kan du göra det med läppglans i mitten av läpparna. Dessutom kan du använda annat smink även på läpparna. Som till exempel kan du ta en gråbrun puderskugga nedanför underläppen, för att göra en skir markering. Det betonar läpparna på ett snyggt sätt. Med en läppenna kan du fylla ut de naturligt små vecken. Sedan är det inte fel att även ha en bra läppensel att använda till ditt läppstift. Det för att få ut det på ett bra sätt.

  Hitta bästa produkterna för dina läppar hos GOSH

  Här hos oss på GOSH har vi en mängd olika produkter för dina läppar. Det är allt från läppstift till läppenna, läppolja, läpp primer samt mycket mer. Utöver det har vi även annat smink du kan komplettera med. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag som finns i över 80 länder. Hos oss hittar du ett brett sortiment inom olika skönhetsprodukter. Det oavsett om du är ute efter smink, kroppsvård eller dofter. När du beställer produkter av oss så får du fri frakt när du handlar över 349 kronor. Våra leveranser är mycket snabba och vi erbjuder även fria returer om du behöver skicka tillbaka något av det du har beställt. Du hittar alla våra produkter här på vår hemsida.