Pudderdåserne

Items 36 out of 43

per sida
  • PUDDERDåSERNE

    Pudderdåserne A-Serum 2% 50 ml
    309,00 kr
    Rating:
    100%
  • Vitamin C + TXA 50 ml Vitamin C + TXA 50 ml
    New

    PUDDERDåSERNE

    Vitamin C + TXA 50 ml
    489,00 kr
  • PUDDERDåSERNE

    Pudderdåserne Dry Shampoo 250ml
    179,95 kr
    Rating:
    100%
  • PUDDERDåSERNE

    Alt i en Fodcreme 30 ml
    69,00 kr
  • PUDDERDåSERNE

    Hårfikser
    139,00 kr
  • PUDDERDåSERNE

    Alt i en Renseolie 30 ml
    79,00 kr
  • PUDDERDåSERNE

    Pudderdåserne All in one Soap 500 ml
    129,95 kr
    Rating:
    100%
  • PUDDERDåSERNE

    Pudderdåserne Peeling Shampoo 500 ml
    269,95 kr
    Rating:
    100%
  • PUDDERDåSERNE

    Pudderdåserne Face oil 30 ml
    249,95 kr
  • Items 36 out of 43

    per sida

    Pudderdåserne

    Pudderdåserne är ett märke som har skapats av två kvinnor, som annars är bloggare. De driver pudderdåserne.dk och de heter Katja och Helene. I sin blogg så både provar och granskar de en mängd olika skönhetsprodukter inom hudvård, smink och mycket mer. De ger även en mängd goda råd till sina läsare om vad som är bra att köpa. De har kritiska recensioner som ger en ärlig åsikt om produkterna. De har testat mycket över en lång tid så de har en stor erfarenhet av det mesta inom olika skönhetsprodukter. De beslutade sig även för att utveckla sitt eget lilla produktsortiment. Detta sortiment har fokus på god effekt

    Pudderdåsernes produkter

    Alla produkter med märket Pudderdåserne är baserade på aktiva ingredienser som har dokumenterade egenskaper för din hud. Bland annat så finns det flera produkter med aktiva komplex, växtbaserade extrakt, naturliga oljor och mycket mer. Man har noga satt samman formulan för effekt och resultat. Produkterna innehåller bara det som behövs för verkan och konsistens. Därför tillsätts inte parfym, eteriska oljor eller parabener. Det innebär att alla deras produkter i de flesta fall kan användas oavsett hudtyp.

    I Pudderdåsernes serie finns det flera produkter med namnet Alt i én, som alla är formulerade för att ha multifunktionella egenskaper. Bland annat har de allt i en creme, allt i en salva, allt i ett kosttillskott, allt i en fotkräm och allt i en skydd. De har också effektiv peeling i sin hudvårdande serie. Bland annat AHA-peeling och T-zon-peeling såväl som effektiva serum, oljor eller annat trevligt. I serien finns det också rengörande produkter, solskydd och ljuvliga krämer. Det finns något för alla och envars behov såväl som för varje smak!

    Pudderdåserne hos GOSH

    Här hos oss hittar du flera produkter av märket Pudderdåserne. Så om du vill satsa på att köpa deras effektiva hudvårdsserie så hittar du vad du behöver här hos oss på GOSH. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag som finns i över 80 länder. Hos oss hittar du ett mycket brett sortiment inom flera olika skönhetsprodukter. Det gäller oavsett om du är ute efter smink, kroppsvård eller dofter. Hos oss finns det många bra märken och olika serier från kända tillverkare. När du beställer produkter av oss så får du fri frakt när du handlar för minst 349 kronor. Våra leveranser är dessutom mycket snabba och vi erbjuder även fria returer om du har behov av det.