Hand- och Fotvård

Om det är något vi använder mycket så är det händer och fötter! Därför är det också viktigt att vårda dem. En bästsäljare i denna kategori är till exempel Pudderdåsernes Alt i én Fodcreme – som går lika bra att använda till händerna. What’s not to like? Läs mer

6 artiklar

per sida
 • Body Line Lotion 500 ml - Classic
  -20%

  GOSH

  Body Line Lotion 500 ml - Classic
  Specialpris 79,96 kr Ordinarie pris 99,95 kr
 • Body Lotion - Anti Pollution 450 ml
  -20%

  GOSH

  Body Lotion - Anti Pollution 450 ml
  Specialpris 111,96 kr Ordinarie pris 139,95 kr
  Rating:
  100%
 • Hygge Hand and Body Wash 500 ml
  -20%

  GOSH

  Hygge Hand and Body Wash 500 ml
  Specialpris 111,96 kr Ordinarie pris 139,95 kr
 • Donoderm Hand & Nail Cream 75 ml
  -20%

  GOSH

  Donoderm Hand & Nail Cream 75 ml
  Specialpris 99,96 kr Ordinarie pris 124,95 kr
 • Body Oil - Anti Pollution 200 ml
  -20%

  GOSH

  Body Oil - Anti Pollution 200 ml
  Specialpris 119,96 kr Ordinarie pris 149,95 kr
 • Hygge Hand and Body Cream 500 ml
  Utsåld

  GOSH

  Hygge Hand and Body Cream 500 ml
  Specialpris 143,96 kr Ordinarie pris 179,95 kr
 • 6 artiklar

  per sida

  Fotvård/handvård

  Våra händer och fötter vår dagligen utstå en hel del. Händerna är något man använder varje dag då de mer eller mindre är våra främsta verktyg. De utsätts för många påfrestningar. Det kan vara att du arbetar med dem så väl som att skiftande väder även det påverkar. Dagligen tvätt av dem är även det något som gör att händerna påverkas. När det gäller våra fötter, så används även de varje dag. Ofta är de även instänga i strumpor och skor och det många timmar per dag. Det är inte fel att vårda dina händer och fötter på ett bra sätt. Det kan du göra hemma genom att köpa rätt sorts produkter inom handvård och fotvård.

  Ta hand om dina fötter och händer

  Lika väl som du tar hand om din hud på andra delar av kroppen genom ansiktsvårdsrutiner eller kroppsvårdsrutiner så bör du göra samma sak med händer och fötter. För dina händer finns det handvård i form av återfuktande handkrämer. Det finns även handsalvor och annat. Om du vill motverka att dina händer blir torra och nariga då bör du se till att regelbundet smörja dem och då smörja handflator, handleder, fingrar och nagelband. Det med en mjukgörande handkräm. Använd gärna även en handtvål och nagelvård som är speciellt anpassad efter din hudtyp

  När det gäller fotvård så är det även bra att ta hand om dina fötter på bra sätt. För fötterna finns det många produkter som vårdar, mjukgör och behandlar dina fötter. Satsa gärna på att ta ett fotbad då och då, samt fila fötterna. Det så att du blir av med förhårdnader och gammal hud. Se helt enkelt till att skapa en regelbunden fotvårdsrutin.

  Handvård och fotvård hos GOSH

  Om du är ute efter bra produkter för handvård och för fotvård, kolla då in vårt utbud här hos oss på GOSH. Vi är ett danskt företag och många av våra produkter tillverkas i Danmark. Dock finns våra produkter att köpa i 80 länder världen över. Här hos oss i vår webbshop så hittar du ett mycket brett produktsortiment och det inom doft, kroppsvård och smink. Om du beställer produkter av oss så får du fri frakt om din order är över 349 kronor. Hos oss är det snabba leveranser samt fria returer. Det om du behöver skicka tillbaka något av det du har beställt. Vi på GOSH COPENHAGEN har det mesta du kan tänkas behöva.