GOSH

Colour Corrector Kit

199,95 kr

This product is

Parfymfri
Vegansk

Fri frakt över 349 ​​kr.

Snabb leverans 1-2 vardagar

Fri retur

This product is

Parfymfri
Vegansk

5IN1 CORRECTOR SHADES.

COLOUR CORRECTOR KIT korrigerar och täcker över små defekter. Korrigeringsskuggorna i den här paletten balanserar eventuella missfärgningar och döljer blemmor med en naturlig finish. Används under foundation.

 

HÖJDPUNKTER

  • 5-i-1: Korrigerar skuggor
  • Hög täckning
  • Motverkar missfärgning
  • Eliminerar små imperfektioner
  • Enkel att tona
  • Sitter länge
  • Krämig sammansättning för jämn och slät applicering

 

Orange concealers: Den här färgen är lämplig för mörkare hudtoner. En orange concealer är det bästa alternativet för att täcka mörka cirklar eller andra mycket missfärgade fläckar.

Neutrala concealers: Alla vanliga concealers fungerar bra för att dölja små imperfektioner eller en och annan finne. Välj en som liknar din hudton, eller en nyans ljusare.

Gula concealers: De är perfekta för att dölja lila eller blå märken, vener och ringar under ögonen, eftersom gult ligger mittemot lila i färghjulet. Gula concealers är det bästa alternativet för att få en ljus bas för din foundation.

Gröna concealers: Den gröna färgen neutraliserar den röda färgen, vilket är skälet till att gröna concealers är fantastiska för att täcka hudrodnader. Använd en grönbaserad concealer för att dölja rodnader från fläckar, eller eventuella ärr från akne. Om huden har utbredd rodnad (rosacea, vindbränna eller solbränna) är en grön primer det bästa valet för att minska rodnad och för att få en jämnt tonad bas och fläckfri applicering av foundation.

Lila, lavendelfärgade eller purpurfärgade concealers: De är lämpliga för att eliminera eventuella oönskade gula undertoner. Livlösa hudtyper får en vacker glöd med en lila concealer. Lila ligger rakt mittemot gult på färghjulet. Om du vill bekämpa gula hudtoner ska du alltså överväga en lila korrigeringsprimer. För att dölja gula fläckar är en concealer den bästa lösningen.

Rosa concealers: Färgen på denna concealer är en blandning av laxrosa och persika och är idealisk för att göra ögonområdet ljusare och att dölja tecken på trötthet. Den här concealerfärgen är en blandning av röda, orange och gula nyanser som ligger mittemot de mörkare färgerna på färghjulet. Rosa är därför en perfekt färg att använda för att bekämpa mörka ringar under ögonen. Eftersom rosa concealers är så fantastiska på att göra områden ljusare kan de också användas för att göra glåmig olivtonad hud välbehövlig lyster.

 

Att behärska konsten att använda en concealer har mycket att göra med att förstå grunderna i färgkorrigering. Färghjulet är ett enkelt verktyg att använda när man försöker lära sig färgkorrigering. Exempelvis ligger rött rakt mittemot grönt på färghjulet. Den gröna färgen neutralisar det röda och därför fungerar grön concealer bäst för att dölja röda blemmor.

 

TIPS & TRICKS

När du applicerar concealer är det viktigt att försiktigt dutta på den på huden och inte gnugga på den, eftersom den då kan torkas bort. Applicera en liten mängd concealer och tona försiktigt in den med en fingertopp.

Om concealern appliceras på områden med fina linjer eller rynkor kan concealern spricka. För att förebygga detta ska primern appliceras före den färgkorrigerande concealern. Använd sedan puder för att den ska sätta sig. Det kan göras genom att doppa en fluffig borste i ett puder och försiktigt trycka borsten mot området.

None
Write Your Own Review