Vegansk ögonbrynsgel

En bra produkt är vegansk ögonbrynsgel. Det kallas även ibland för brow gel. Med denna produkt kan du forma dina ögonbryn på ett bra sätt så väl som den ser till att alla strån i ögonbrynet ligger där de ska. Med en ögonbrynsgel som är vegansk kan du alltså fixera dina ögonbryn på ett bra sätt.  

Ögonbrynsgel kommer i olika färger så väl som det finns de som är helt transparanta. Vad du ska välja beror på vad du gillar och hur du vill att dina ögonbryn ska se ut. Det är alltså lite av en smaksak vad du ska använda. Det är inte fel att testa dig fram för att hitta den som passar dig bäst. Det kan du göra genom att köpa hem en transparant och en som är med färg.  

Forma dina ögonbryn med ögonbrynsgel 

Ögonbrynsgel är det bästa att använda om du vill forma dina ögonbryn så att se ser ut som du vill ha dem, samt för att få alla ögonbrynshåren på plats. Med hjälp av vegansk ögonbrynsgel kan du få mer volym så väl som mer färg och även rikta håret. Ögonbrynsgel är som det låter i en geléaktig konsistens. Efter den har applicerats så stelnar den. Applicering sker med en borste som påminner om en mascaraborste.  

Det är enkelt att använda dig av en sådan här gel för ögonbrynen. Forma ögonbrynen, addera färg med en ögonbrynspenna vid behov och applicera sedan gelen över det hela. Du borstar in gelén med den borste som är med och i den riktning du vill att stråna ska ligga.  

Färgad eller transparent gel för ögonbrynen? 

Det finns två varianter av ögonbrynsgel. Den ena är helt transparant, alltså utan färgpigment. Den kan användas tillsammans med en ögonbrynspenna om du vill eller bara applicera direkt på dina ögonbryn. Sedan finns det färgade ögonbrynsgeler. Det passar bra om du vill göra dina bryn lite mörkare. Om du har ljusa bryn, välj då en nyans mörkare på din gel. Du som har mörkt hår, väljer en lite ljusare. 

Tips kring ögonbrynsgel 

Om du vill göra gelen mjuk igen efter den stelnat, så kan du, om det är ett vattenlösligt gel bara fukta dina fingrar och dra över ögonbrynen med dem. Om det är ett gel som är vattentåligt så kan du använda dig av en ekologisk kokosolja som mjukar upp det och gör att du kan forma igen.  

En del tänker att man kan använda en ögonbrynsgel som mascara. Det finns någon variant som det går att göra det med. Men vanligtvis är det inte att rekommendera. Det eftersom ögonbrynsgel blir mycket stelt och du riskerar då att bryta av dina ögonfransar. 

Hitta bästa veganska ögonbrynsgelet på GOSH 

Veganska produkter innebär att de inte innehåller något animaliskt. Här hos oss på GOSH finns det ett brett utbud av ögonbrynsgel. Vi erbjuder dessutom fri frakt då du handlar för mer än 349 kronor.  

Leveranserna från oss är snabba och dessutom har vi fria returer. Om du vill, komplettera då gärna din ögonbrynsgel med en ögonbrynspenna samt annat smink. Du hittar det mesta du behöver här på vår sida.  

Populära ögonbrynsgel

Defining Brow Gel 8 ml
Defining Brow Gel 8 ml
Så lågt som 109,95 kr
Brow Shape & Fill
Brow Shape & Fill
Så lågt som 149,95 kr
Brow Sculpting Fibre Gel
Brow Sculpting Fibre Gel
Så lågt som 149,95 kr

Se mer