Snygga ögonbryn

Maria Nielsen
Maria Nielsen Maria
Blog_banner_-_ogonbryn

Är det så att du är ute efter att få riktigt snygga ögonbryn? Det finns en del sätt så väl som en hel del bra produkter för att få snygga ögonbryn. Bland annat kan du forma till dina ögonbryn, genom att noppa dem med pincett. Du kan även använda dig av ögonbrynsgel, ögonbrynsvax, ögonbrynsmascara och ögonbrynspenna för att forma, måla eller fylla i dem.

Om du är osäker på detta att använda dig av pincett eller ögonbrynsvax, så kan du gå till en salong första gången för att få hjälp med det. Sedan är det ofta lättare att hålla efter dem hemma.

Se produkter

Forma snygga ögonbryn

För att forma snygga ögonbryn och ta bort oönskade strån, så går det att använda dig av pincett för att noppa, ögonbrynsvax för att vaxa eller ögonbrynskniv, för att typ raka bort de strån du inte vill ha. Det går att ha olika former på dina ögonbryn. För att du ska hitta rätt form så kan du mäta och markera ut, innan du börjar noppa, vaxa eller raka dem.

En pincett använder du för att ta bort ett hårstrå i taget. Det är inte svårt att noppa ögonbrynen, se bara till att välja en bra modell på pincetten och ryck stråna i hårets växtriktning.

När det gäller ögonbrynsvax, så är det smart att använda om det är så att du har extremt många strån du vill bli av med. Det går rätt smidigt att vaxa, genom att klippa till vaxremsor i lämplig storlek. Tänk på att dra remsan i motsatt riktning som håret växer.

Ett enkelt alternativ annars för att få bort oönskade hårstrån, det är att använda en ögonbrynskniv. Den påminner om en rakhyvel, men är inte lika vass. Den passar bra för små fjun så väl som den kan ta bort buskigare strån.

Du kan även forma dina ögonbryn med hjälp av ögonbrynsgel. Det finns både transparant gel och färgad gel. Om du bara ska forma dem och få dem att ligga på plats, så är det bra att använda den transparanta.

Måla snygga ögonbryn

Du kan även få snygga ögonbryn genom att måla dem. Ett sätt att både forma och få färg på dem är som sagt med ögonbrynsgel. Det finns nämligen varianter som är färgade. Det passar bra om du har ljusa bryn som du dels vill få mörkare, dels att alla strån ska ligga på plats.

Du kan även välja att använda dig av ögonbrynsmascara. Den gör att dina bryn håller sig på plats samt att det även kan ge färg till dem.

Om du vill fuska fram snygga ögonbryn, så är det smart att använda dig av en ögonbrynspenna. Den är bra att använda om det är så att du inte är nöjd med tätheten eller med färgen på dina naturliga ögonbryn. Du kan antingen fylla i hela ögonbrynet med en ögonbrynspenna eller så målar du som små tunna streck och det i brynstråts växtriktning. Du kan då få snygga ögonbryn som gör att det ser ut som att de är tätare än vad de är.

Ett annat sätt att få snygga ögonbryn på, det är att använda en ögonbrynsskugga. Man kan säga att den fungerar ungefär som en ögonskugga. Det är lätt att applicera den och du kan fylla ut dina ögonbryn på ett naturligt sätt med den produkten.

Oavsett vilken produkt du väljer att använda så är det viktigt att tänka på vad för färg du väljer. Man brukar säga det att det är bra att välja en färg för brynen som är cirka två nyanser ljusare än din hårfärg. En mörk färg kan göra att man ser lite arg eller bestämd ut. Dock är det ju en smaksak vad du föredrar. Det finns faktiskt blondiner som passar superbra med mörkbruna ögonbryn så väl som att en mörkhårig kan bära upp ett par blonda ögonbryn väl. Testa dig fram för att hitta rätt för dig!

Du kan även välja att färga dina ögonbryn, om du vill ha en mer permanent färg på dem och slippa att måla dem varje dag.

Se produkter

Hitta rätt produkter för att få snygga ögonbryn

Här hos oss på GOSH finns det ett stort utbud av bra produkter för att du ska kunna få snygga ögonbryn. Satsa gärna på att ha en pincett hemma, så väl som ögonbrynsvax och en ögonbrynskniv. Här hos oss finns det även ögonbrynsgel så väl som att vi har ögonbrynspennor och mycket mer. Du hittar helt enkelt det mesta du behöver här hos oss för att fixa snyggaste ögonbrynen!

Utöver att vi har bra produkter för ögonbryn, så har vi även en hel del annat i vårt breda sortiment. Vi har det mesta inom smink så väl som att vi har dofter, hudvård, hårvård och mycket mer. De produkter du hittar här hos oss, de tillverkas i Danmark.

Beställer du hos och handlar för mer än 349 kr så får du fri frakt, och vi levererar dessutom snabbt. Utöver det så har vi även fria returer. Det innebär att du kan skicka tillbaka gratis om det är något du inte är nöjd med. Hos oss finns det mesta du behöver, det inom en mängd olika kategorier. Så handla hem det du behöver inom hudvård, smink och doft från oss på GOSH.