Naglar Tillbehör

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Nageltillbehör

Om du vill ha vackra naglar är det bra att köpa nageltillbehör. Inom nageltillbehör finns det mesta du kan tänka dig. Du hittar bland annat nagelvårdsprodukter, så att du kan vårda dem på ett bra sätt. Det finns även lösnaglar och nagelförlängningar så väl som nagelsaxar och nagelfilar. Det är viktigt att ta hand om dina naglar, så att de mår bra och kan se vackra ut. Du bör därför sköta om dem med bra nageltillbehör, både före och efter du använder dig av nagellack. Se till att alltid hålla dina naglar rena samt låt bli att bita på dem, eller att dra av naglar för hand. Det är bättre att regelbundet fila dem. Ta även hand om dina nagelband samt smörj gärna in naglarna lite då och då.

Fila naglarna på rätt sätt

Det är bra att regelbundet fila dina naglar och det på rätt sätt. Idag finns det många nagelfilar att välja på. Det allra bästa är att välja en fil som inte är allt för grov. Det finns pappersfilar så väl som filar i metall. Sedan finns det även glasfilar. När du ska fila naglarna, bestäm då vad för form du vill att de ska ha. Det finns några vanliga former man brukar ha på naglarna så som ovala, runda, mandelformade, fyrkantiga och så vidare.

Innan du börjar fila naglarna, se till att de är rena och torra. Det ska inte heller finnas nagellack eller rester av nagellack kvar. Det bästa är att fila från varje sida, in mot centern av nageln. Fila inte fram och tillbaka då det kan förstöra naglarna, utan använd korta och många tag. Fila även efter den form du vill ha din nagel i.

Hitta nageltillbehör online hos GOSH

Bra nageltillbehör online finns här hos oss på GOSH. Du hittar även nagellack och annat bra för dina naglar. Utöver det har vi även smink, kroppsvårdsprodukter och en massa mer. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag, men vi finns i 80 länder hela världen över. De flesta av våra produkter tillverkas i Danmark. När du handlar hos oss så får du fri frakt när du köper över 349 kronor. Vi har även fria returer om du vill skicka tillbaka något. Här hos oss hittar du ett riktigt stort utbud av produkter inom flera olika kategorier. Det oavsett om du är ute efter bra tillbehör för naglarna eller andra saker för din sminkväska och necessär.