Läppglans

5 artiklar

per sida
 • GOSH

  Lumi Lips - 003 ILY
  Så lågt som 159,00 kr
  Rating:
  100%
 • GOSH

  Soft'n Tinted Lip Balm - 001 Nude
  Så lågt som 150,00 kr
  Rating:
  80%
 • GOSH

  Lip Gloss - 004
  Så lågt som 135,00 kr
  Rating:
  96%
 • GOSH

  Lip Filler - 001 Baby
  Så lågt som 270,00 kr
 • 5 artiklar

  per sida
  Loading...
  Filter
  [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"row","id":"h1ku4xr","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"column","id":"gpd7t03","elements":[{"content":"

  Läppglans

  \n

  Läppglans är något alla bör ha i sin sminkväska. Förr var det kanske en produkt som klibbade och fastnade lite varstans, men dagens läppglans är fantastiska! De är kladdfria och har en bra konsistens som känns behaglig på läpparna. Dessutom kan många av läppglansen ha en återfuktande effekt. Att använda läppglans är även enkelt och det går snabbt att applicera. Det går att ha den som ensam produkt, eller att ha den tillsammans med läppenna och läppstift.

  \n

  Idag finns det en mängd olika typer av läppglans så väl som de kommer i olika färger. Det finns allt från transparanta läppglans till mer pigmenterade färger. Det är bara att välja den du gillar allra bäst.

  \n

  Välj det bästa läppglanset för dig

  \n

  Idag finns det ju grymt många olika läppglans, så för att välja det bästa läppglanset, fundera på vad det är du vill att det ska göra för dig. Vill du ha lite extra glans, få lite mer put, eller för att få en fin färg? Det är inte fel att ha flera olika läppglans i din sminkväska, så att du har en för varje tillfälle.

  \n

  Det är inte fel att ha ett läppglans ovanpå ditt läppstift. Det för att ge extra glans till dina läppar eller för att förstärka putet på munnen.

  \n

  Läppglans eller läppstift?

  \n

  Det är inget måste att välja antingen eller. Du kan använda dem separat, tillsammans och helt enkelt växla efter tillfälle och humör. Läppglans ger ju dig det där extra glanset, som dess namn antyder. Ett läppstift i sig har något mattare färg, men med högre pigment.

  \n

  Det som även skiljer läppglanset från läppstiftet är att läppglanset sitter inte kvar lika länge. Men å andra sidan är det ju superlätt att fylla på med nytt läppglans! Just att applicera ditt läppglans är enkelt, då det inte är lika noga som med ett läppstift att göra raka kanter. Sedan innehåller ett läppglans mer återfuktande ämnen än vad ett läppstift gör.

  \n

  Med ett läppglans kan du även få glittriga läppar, då det finns varianter med det. Läppglans har en mångsidighet och kan användas på en mängd olika sätt. Det passar lika bra att ha under dagen som på kvällen, vardag och fest.

  \n

  Det är därför en god idé att satsa på ett par olika läppstift så väl som ett par olika läppglans, så att du har att byta av med.

  \n

  Applicera läppglans

  \n

  För att få till snygga läppar, börja gärna md att återfukta dina läppar med ett läppbalsam eller en läppolja. Särskilt om du har torra läppar. Sedan, för att få bästa och mest hållbara resultatet, använd en läppenna i samma nyans och fyll i dina läpplinjer. Du kan även sätta concealer längs med kanten för att verkligen definiera läpparna. Sätt sätta lite fixeringspuder på läpparna för att få läppglanset att hålla längre. Applicera sedan läppglans mitt på läpparna. Sedan gnuggar du dina läppar mot varandra för att sprida ut det.

  \n

  Vad är skillnaden på läppglans och läppbalsam?

  \n

  Även om många läppglans har återfuktande egenskaper så är det inte detsamma som ett läppbalsam. Ett läppbalsam har enbart som uppgift i att ge vård och fukt till läpparna. Sedan finns det även läppbalsam med SPF. Ofta innehåller de näringsrika oljor.

  \n

  Ett läppglans är en makeup produkt även om det numera innehåller mjukgörande ingredienser som tex hyaluronsyra.

  \n

  Hur använder jag läppglans?

  \n

  Det är superlätt att använda dig av ett läppglans, då det bara är att svepa den ett par drag över läpparna. Om du vill ha mer färg och mer definition, använd då den tillsammans med ett läppstift och en läppenna.

  \n

  Kan läppglans orsaka torra eller spruckna läppar?

  \n

  Nuförtiden så har de flesta läppglans återfuktande egenskaper. Det gör att du inte får torra läppar av den. Men du som har riktigt torra läppar, du bör börja med ett bra läppbalsam före.

  \n

  Är läppglans bara för yngre personer?

  \n

  Definitivt inte! Många tonåringar kanske väljer att börja med läppglans före läppstift, då det är lite lättare att applicera. Men alla kan använda läppglans!

  \n

  Vilket är det bästa läppglanset?

  \n

  Det bästa läppglanset är det du trivs med! Du kan förvisso läsa olika bäst i test om du vill. Men i slutändan är det ju ändå vad du tycker som spelar roll.

  \n","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"text","id":"rv2wwso","history":false}]}]}],"pid":"qxsie9nmnanv"}[/mgz_pagebuilder]