Irina the Diva

Irina the Diva

12 artiklar

per sida
 • Irina The Diva Pencil Sharpener Irina The Diva Pencil Sharpener
  New

  IRINA THE DIVA

  Irina The Diva Pencil Sharpener
  49,95 kr
 • Irina The Diva - No Filter Matte Bronzing Powder
  New

  IRINA THE DIVA

  Irina The Diva - No Filter Matte Bronzing Powder
  Så lågt som 189,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina the Diva Very Vixen Volume Mascara
  Så lågt som 229,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva #GlamGoalsPalette
  379,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina the Diva #GlamGoalsMascara
  189,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva Lipstick
  Så lågt som 179,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva 2in1 Boss Brow
  Så lågt som 269,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva Lip Liner
  Så lågt som 139,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva Flirty Eye Liner
  139,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva - Diva Lash Curler
  249,95 kr
 • IRINA THE DIVA

  Irina The Diva Giftbox
  199,95 kr
 • 12 artiklar

  per sida

  Irina the diva

  Irina the diva är egentligen Irina Olsen. Hon är en dansk-ukrainsk bloggare, influencer och realitystjärna. Bland annat så har hon varit med i flera olika tv-program och är känd under namnet "Irina the Diva". Som sitt senaste projekt har Irina lanserat sitt eget sminkmärke. Du kan därmed hitta Irina the diva smink.

  Irina föddes i Ukraina och där bodde hon med sin familj fram tills att hon var 10 år. Efter det så flyttade hon och hennes familj till Danmark. Tv-debuten gjorde hon 2011 i den danska reality-serien "fristet". Därefter har hon medverkat i flertalet danska dokusåpor och hon har kommit att bli en folkkär profil. Idag lever Irina på sina sociala medier samt sitt eget märke och det på heltid.

  Irina the diva makeup

  Irina the Diva makeup är en trevlig sminkserie som skapats av Irina. Hon är bland annat känd för sin stora kunskap och passion för smink. Bland annat har hon i många år både bloggat och gjort youtube-videos om smink. I dessa texter och videos ger hon goda råd kring sminkningar och looks. Just på grund av hon hade och har en sto passion för smink och skönhet valde Irina att leva ut sin dröm om att starta ett sminkvarumärke. Hon startade med det under 2018. Hennes kollektion av Irina the diva smink består av lite olika produkter.

  Irina använder sina sociala medier för att dels prata om smink, stil, mode och inredning men även för att ta upp ämnen som ofta uppfattas som svåra att tala om. Hon lägger en stor vikt vid att kunna prata om att det är viktigt att alla accepterar den kropp vi har. Hon talar gärna även om att det är viktigt att vi lär oss att acceptera skillnader, då alla kroppar är bra precis som de är.

  Irina the diva hos GOSH

  Du hittar Irina the diva makeup här hos oss på GOSH. Se gärna vårt utbud av Irina the diva smink. GOSH COPENHAGEN är ett danskt företag och många av våra produkter tillverkas i Danmark. Vi har ett brett utbud av det mesta inom dofter, smink, kroppsvårdsprodukter och mycket annat. Våra produkter finns idag i fler än 80 länder. Om du handlar hos oss så får du fri frakt när du köper över 349 kronor. Vi har även fria returer om du vill skicka tillbaka något. Här hos oss hittar du ett riktigt stort utbud av produkter inom flera olika kategorier.