By Kristine Sloth

[mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"row","id":"uj9fxe1","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","display_type":1,"customer_groups":[-1],"stores":[-1],"type":"column","id":"f6yldf7","elements":[]}]}],"pid":"b37enldg0lom"}[/mgz_pagebuilder]
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Loading...
Filter
Kategori
  1. By Kristine Sloth

Kristine Sloth

Kristine Sloth är Danmarks största kvinnliga influencer. Hon välkomnar sina följare till ett universum som fokuserar på ärlighet och hon inte är rädd för att prata om ämnen som det normalt inte talas om annars. På hennes kanaler hittar du allt från skönhet och mode, underhållning och hennes arbete med olika volontärorganisationer. Det är mycket viktigt för Kristine att vara trogen mot sig själv och aldrig låtsas vara någon hon inte är. Hon har arbetat med PLAN Børnefonden, Eau Thermal Avéne, Rynkeby och Ford Denmark. Kristine vann priset ”Årets meddelande” på Guldtuben 2018 för sin kampanj med PLAN Børnefonden.

Kristine Sloth – Danmarks största kvinnliga influencer

20-åriga Kristine Sloth är en av Danmarks största kvinnliga influencers. Hon pratar gärna om saker som andra undviker att tala om. Ämnen hon gärna tar upp är till exempel psykisk ohälsa och oönskade graviditeter. På hennes kanaler hittar du även skönhet, inredning, mode och hennes arbete med olika frivilligorganisationer.

På sin blogg skriver hon om sig själv:

”Jag har alltid levt och andats för att underhålla och skapa medvetenhet kring ämnen som vanligtvis inte pratas så mycket om. Jag lever för närvarande av min youtube-kanal, som är en av de nuvarande största kanalerna i Danmark. Jag har en bakgrund som mobboffer och är känd för att vara bottenlös och tydlig om de saker jag pratar om och de saker jag gör. Jag har en enorm passion för kläder och smink. Jag lägger stor vikt vid tabuer på min youtube-kanal och gör regelbundet videor om saker som kanske inte spelas in "hemma".”

Kristine Sloth har även samarbete med olika förtag och hon har även märket By Kristine Sloth. Det gör att du bland annat kan hitta parfymer, smink och mycket mer av hennes eget märke.

Hitta dina produkter hos GOSH

Vi på GOSH kan stolt erbjuda produkter med märket By Kristine Sloth. Utöver det har vi även en hel del annat inom skönhet. GOSH COPENHAGEN är ett innovativt danskt företag som producerar dofter, smink och kroppsvårdsprodukter. Vi grundades 1945 som ett läkemedelsföretag, men produktionen utvidgades snabbt till kosmetikaindustrin. Produkterna från GOSH COPENHAGEN säljs idag i mer än 80 länder världen över.

Vårt breda produktsortiment gör det möjligt för dig att hitta exakt den produkt som matchar din individuella stil och önskemål. Dagens skönhetstrender förändras ständigt och innovation utgör hörnstenen i GOSH COPENHAGEN. Om du väljer att beställa produkter av oss, då ger vi dig fri frakt om du beställer för mer än 349 kronor. Dessutom har vi fria returer samt att vi har riktigt snabba leveranser.